Intrigantna ukućanka Velikog Brata Soraja Vučelić ne želi da priča o svom ocu, ali ne zato što ga ne poznaje, već zbog toga što s njim već godinama nema nikakav kontakt, saznaje „Alo!“.

Kako naš dobro obavešteni izvor iz Crne Gore kaže, starleta je prekinula kontakt sa ocem B. E. (ime poznato redakciji) pre nekoliko godina, kada je on završio u zatvoru.
- Kada je osuđen, Sara je odlučila da sa njim prekine svaki kontakt. Njih dvoje su se upoznali tek kada je ona porasla i pokušali su da čak uspostave normalan odnos, ali je to prekinuto kada je on završio u zatvoru. Iskreno, ne znam zašto je bio na robiji, pričalo se svašta, a ona nikada nije bila otvorena da priča na te teme. Kada je on izašao iz zatvora, odselio se iz Bara i u gradu u kome sada živi radi kao taksista. Soraja se trudi da što manje priča o njemu jer se boji da bi zbog njega bila glavna tema tračeva, što joj ne odgovara ni sada, kada pokušava da postane poznata, ali nije joj prijalo ni ranije, jer je to moglo da naruši njenu reputaciju u krugovima bogatih tipova, s kojima je uvek bila u društvu - rekao je za „Alo!“ izvor blizak Vučelićevoj i dodao da je njen loš odnos posledica i toga što u početku nije želeo da je prizna.
- Istina je da je on nju ostavio dok je bila dete, jer nije želeo da živi s njom i njenom majkom u zajednici, a kako je Sara bivala zrelija i starija, bilo je sramota što je otac nije želeo i što je odrastala odvojeno od bioloških roditelja. Uvek je bila u društvu sa bogatim ljudima, uglavnom je imala dobrostojeće momke, tako da je mislila da joj ne ide u prilog da priča o sudbini svojih roditelja i odrastanju u domu za nezbrinutu decu - zaključuje naš izvor.
U želji da dobijemo potvrdu ove priče i sa druge strane, pozvali smo Saru, Sorajinu drugaricu, čiji broj smo dobili od produkcije, ali ona nije bila dostupna do zaključenja ovog broja. Podsećanja radi, Soraja je odrastala bez oca, uz bolesnu majku, koja nije mogla da je izdržava, bila je u hraniteljskoj porodici, a potom i u Domu za decu bez roditeljskog staranja „Mladost“. Ime oca nije bilo poznato kada ju je majka smestila u dom. Malo nakon završetka osnovne škole, Vučelićeva je ostala bez majke, a brigu o njoj su preuzeli ujaci.

Otac: O ćerki ni reč!
Danima smo tragali za brojem telefona B. E. ne bi li smo čuli njegovu stranu priče i komentar o ćerkinom učešću u rijalitiju, ali nam je on preko prijatelja poručio kratko i jasno:
- O njoj ne želim da kažem ni reč!
Otac poznate učesnice rijalitija ne komentariše sa prijateljima popularnost svoje ćerke i ne želi da se meša u celu priču, jer nije bio tu ni tokom njenog odrastanja.

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар