Policijske kamere na kružnom toku kod „Beogradske arene“ zabeležile su vruće scene seksa!!!

Na snimku koji je dospeo na internet vidi se seks mladića i devojke naslonjene rukama na automobil. Iako se seks, koji se odigrava na parkingu „Arene“, a koji je kamera čak 60 puta uvećala, desio jesenas, MUP je tek juče pokrenuo internu istragu kako bi se otkrilo ko je policijski snimak porno akcije postavio na internet, nezvanično saznaje „Alo!“.
Da li nije bilo zanimljivih dešavanja na autoputu, tek policajci su odlučili da prekrate vreme „voajerišući“ par koji je mislio da se dobro sakrio u mraku. Opušten i nesvesan „velikog brata“ koji ga posmatra, mladi par je uživao u seksualnom odnosu, a radnici u prizoru. Snimak traje oko tri minuta, ali se seks vidi u prva dva minuta. Naime, u jednom trenutku kamera brzo prelazi sa scene seksa na autoput i tu ostaje do samog kraja snimka. Čini se da je dolazak šefa ili nekog drugog odgovornog lica prekinuo radnike u voajerisanju. „Pornić“ kod „Arene“ dospeo je na internet, a“Alo!“je do njega došao zahvaljujući kolegi Urošu Bogdanoviću sa Radio „Indeksa“.
U policiji niko nije hteo zvanično da govori o ovom skandalu, osim da je istraga tek juče pokrenuta.
- S aspekta javnog reda i mira, naš službenik nije prekršio zakon, ali bi mogao krivično da odgovara što je snimak postavio na internet. Internu istragu smo danas, pošto su nas novinari obavestili, odmah pokrenuli. Međutim, kako na snimku nemamo datum i vreme, moraćemo sve što je ta kamera dosad snimila da pregledamo, a za to je potrebno vreme - priča naš sagovornik iz policije.
Kako nam je još rečeno, sve ovo zabeleženo je na jednoj od 60 kamera koje su tokom Univerzijade, koja se održavala u julu 2009. godine, postavljene u Beogradu. Ovim kamerama, koje su postavljene po gradu, upravlja se iz Komandno-operativnog centra u Gradskom MUP-u. Postoji 10 licenci, odnosno radnih mesta, na kojima po smenama radi oko pedesetak obučenih kolega. Dakle, samo je neko od njih mogao ovo da snimi i iznese snimak iz policije - priča naš sagovornik iz policije.

Bludničenje je prekršaj
Oni koji upražnjavaju seks na javnom mestu ni po jednom članu našeg zakona ne bi mogli da podlegnu krivičnoj odgovornosti. Jedino bi prekršajno mogli da odgovaraju po članu 12 Zakona o javnom redu i miru, u kome se kaže da se onaj ko prosjačenjem, skitničenjem ili nepristojnim, drskim ili bezobzirnim ponašanjem ugrožava spokojstvo građana i remeti javni red i mir kažnjava novčanom kaznom do 20.000 dinara ili kaznom zatvora do 30 dana.

Završili pre dolaska policije
Kako saznajemo, protiv glavnih aktera „pornića“ kod „Arene“ nije pokrenut nikakav postupak.
-Te večeri, kada je ovo snimljeno, na lice mesta je poslata patrola policije. Međutim, kako nisu zatečeni u „vršenju nedozvoljene radnje“, samo su opomenuti, oterani i nisu ni legitimisani. I taj izlazak patrole, koji ostaje evidentiran, može nam pomoći da utvrdimo ko je izneo snimak iz policije - priča izvor „Alo!“ iz policije.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар