Poslovica kaže „Para na paru ide“, što je u četvrtak uveče na promociji „Grand pripejd paketa“ dokazao i slučaj kralja narodne muzike Šabana Šaulića, koji je u nagradnoj igri osvojio televizor.

Kada je pevačica Lepa Brena izvukla kupon i zamolila dobitnika da ustane i dođe do bine, u prvi mah niko nije poverovao da je Šaulić osvojio nagradu. Kada se kralj narodne muzike popeo na binu i uverio sve prisutne da je zaista on vlasnik novog televizora, dobio je gromoglasan aplauz i rekao da mu je ovo dobro došlo jer useljava sina u nov stan. Početak zabave otvorila je pesmom Lepa Brena, a onda su nastavili Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Vesna Zmijanac, Aco Pejović, Keba i mnogi drugi. Šaban je od početka večeri odbijao da peva, a kada su ga nagovorili da svojom pesmom uveliča veselje, pristao je na jednu numeru. S obzirom na to koliko ga kolege vole, nisu ga pustili da ode tako lako sa podijuma, pa je ipak otpevao i drugu pesmu. Kada je završio, našalio se i rekao da je plaćen samo za jednu, pa mu je Saša dobacio kada je dobio nagradu da mu je to doplata za otpevane dve pesme. Na proslavi su se napokon upoznali Cune Gojković i Aca Lukas, koji su i zapevali zajedno.
Žurka je potrajala do kasno u noć, a mnoge poznate ličnosti su došle da čestitaju Saši Popoviću na novom projektu. Među prvima su pristigli Bora Đorđević i njegova supruga Aleksandra, Ilda Šaulić, Dajana i Žika Jakšić, Tatjana Vojtehovski.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар