Novak Đoković je ponovo bacio Rodžera Federera na kolena! Srbin je pobedio najboljeg tenisera svih vremena u polufinalu Indijan Velsa sa 6:3, 3:6, 6:2 i obezbedio za danas (19.10) finale sa Nadalom.

Sinoć je na programu bio prvi meč između dva igrača ikada, a sastali su se 21 put, u kojem je Đoković bio favorit u svim svetskim kladionicama. Naš najbolji igrač i trenutno najbolji teniser planete pobedio je Federera već treći put ove sezone, a Novaku je ovo bio 20. trijumf u tekućoj godini u isto toliko mečeva! Đoković je već u prvom setu demonstrirao tenis kakav igra u poslednje vreme, superioran u svakom pogledu i ponovo je veliki Federer izgledao naspram njega kao amater. Švajcarac je zaigrao agresivnije i hrabrije u drugoj deonici i našao jedini način kako je trenutno moći da se odgovori na igru srpskog tenisera. U trećem setu, Đoković je napravio čak tri brejka naspram jednog Federera i sigurno priveo meč kraju.
Naš as danas se u finalu sastaje sa Rafaelom Nadalom, prvim igračem sveta, a kladionice opet kažu da je Srbin favorit! Pa, ko zna bolje od njih?!

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар