Nakon što se pre nekoliko dana pojavila u emisiji „VB Koloseum“, ne bi trebalo da iznenadi da pokret za reciklažu uzme za zaštitno lice nikog drugog do Natašu Bekvalac.

Doduše, ne zbog ekološke poruke koju je u emisiji poslala, već zato što je, po mišljenju mnogih, uspela da najbolje od svih dosad reciklira izgled svoje koleginice, pop zvezde Jelene Karleuše.
Pojavivši se na televiziji oskudno obučena u providni komplet koji je imao samo cirkone na intimnim predelima, Nata je uspela da mnoge ostavi bez daha, ali i da ih dovede u zabunu jer se u pojedinim trenucima nije moglo znati koga gledaju. Naprosto, garderoba koju je te večeri nosila neodoljivo je podsećala na brojne kombinacije koje već godinama nosi popularna JK. Prepoznatljiv stil koji ekskluzivno za Jelenu dizajnira njen kum Darko Kostić ponela je tako i Nata, pa su se mogli čuti brojni komentari da je uspela da postane još jedan od klonova „male od skandala“.
Kako bismo saznali da li je Bekvalčeva odlučila da svoj stil usmeri u pravcu pop dive, ili je naprosto u pitanju slučajnost jer je i ona angažovala Kostića za stilistu, pozvali smo pevačicu i dizajnera, ali nisu bili dostupni za komentar do zaključenja ovog broja. Sa druge strane, Jelena je imala šta da kaže na ovu temu.
- Smatram da je Nataša lepa devojka i da je uvek imala svoj originalni izraz kada je reč o stajlingu. Ne vidim razlog zašto bi sada posle toliko godina dopustila sebi da se kao i većina pevačica zarazi JK virusom - rekla je Karleuša.

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар