Uprkos tome što je u „Farmi“ stala na stranu Miloša Bojanića kada je njen brat Đus izbačen zbog seksualnog uznemiravanja, zbog čega dugo nisu bili u kontaktu, Mina Kostić je iskreno navijala za njega u „Dvoru“.

Pevačica za „Alo!“ otkriva da je svog rođaka pokušala i da pozove kako bi mu čestitala.
- Vrištali smo od sreće kada su Đusa proglasili za pobednika u „Dvoru“. Naravno da sam mu čestitala, zvala sam Ivanovog oca, koji živi u Crnoj Gori, i razgovarala sam s njim. Sa Đusom se još nisam čula. Zvala sam ga, ali on još uvek nije uključio mobilni, a kada ga bude uključio, videće identifikaciju i znaće da sam ga ja zvala. Mnogo mi je drago zbog njegove pobede, zaslužio je to - kaže Mina i dodaje da ga nakon „Farme“ nije podržala jer, kako ona ističe, reper je tada napravio grešku.
- Kada je Đus napustio „Farmu“ zbog incidenta sa Milošem, nisam htela da ga branim jer je napravio grešku, a sada je dokazao da je dobar i perspektivan dečko. Smatram da je on u „Farmi“ bio povodljiv, ali sada je pokazao svoje pravo lice - tvrdi pevačica, koja nije zamerila svom prijatelju Milošu Bojaniću zbog uvreda upućenih na račun jedne nacionalne manjine.


- Nisam razgovarala sa Milošem posle „Dvora“ i nemam šta da mu zamerim, meni lično nije rekao ništa loše, a da jeste, ja bih mu svašta odgovorila. Miloš jeste uvredio Jevreje, i sada je ceo taj slučaj u nadležnosti suda. Lično mrzim nacionaliste, ali dok mi se neko lično ne zameri, ne reagujem - tvrdi Kostićeva, koja ističe da su i Đus i Miloš zaslužili pobedu.
- I jedan i drugi su u potpunosti zaslužili pobedu, i Đus u „Dvoru“ i Miloš u „Farmi“. Đus i ja smo u dobrim odnosima, iako o incidentu u „Farmi“ nismo razgovarali. Ivanov otac i moja mama Duda su rođeni brat i sestra i mi moramo da budemo u dobrim odnosima - rekla je Mina za naš list.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар