Skandal koji je udata Marijana Čvrljak izazvala nakon seksa sa Nikolom Nemeševićem još duboko potresa njenu porodicu, ali su se posle nekoliko dana strasti ipak smirile, pa je tako njen otac Ivo, koji je izjavio da ju je sahranio, promenio stav i sada tvrdi da bi morao da se navikne ukoliko mu je ćerka zatrudnela sa Srbinom.

- Onog momenta kada se to desilo, da sam joj bio blizu, zadavio bih je golim rukama. Sad od vas čujem da nisu koristili kontracepciju, pa i da postoji mogućnost da je zatrudnela, i šta da vam kažem, ma šta god bilo, živ se čovek na sve navikne. Njoj će biti najgore u tom slučaju - priča Ivo i dodaje da je mišljenje promenio nakon samo jedne ćerkine rečenice.
- Ona je rekla: „Moj zadatak je izvršen.“ Tada sam shvatio da je njoj to zapravo bio zadatak od Velikog Brata. Ne znam, možda joj je to bio zadatak, zaista ne znam - iskren je Marijanin otac, inače ratni vojni invalid, koji priznaje da ni sam nije psihički dobro, a da mu je ovo dodatno pogoršalo zdravlje pa su on i supruga neprekidno pod tabletama za smirenje. Sa zetom je, kaže, u kontaktu.
- Video sam se s Ivanom. On će morati sam da odluči šta će s njom. Meni da je žena to uradila i posle četiri ćerke, ja bih joj rekao: „Ćao“. Ivan je realna osoba i pre svega dobar čovek, a nadam se da je Marijani jasno da je završila s njegovim poverenjem - priča uzdrmani Ivo, koji je svestan da njegova ćerka u rijalitiju može ponoviti seksualni odnos sa Nikolom Nemeševićem.
- Opet sam ja njen otac. Ne mogu ja tu ništa da učinim, to bi bila njena odluka. Ponavljam, udavio bih je da sam tamo, ali nisam. I posle toga ću je dočekati i odvesti kući - završava razgovor za „Alo!“ Ivo Kovačević, otac Marijane Čvrljak.

Marijana, Nemeš i Bojana u ljubavnom trouglu!
U kući Velikog Brata novi haos! Marijana ponovo želi seks sa Nemešom, on želi Bojanu, Bojana je zbunjena i sve se polako pretvara u ljubavni trougao koji može dovesti do žestokog konflikta između domaćice iz Šibenika i odbojkašice.
- Noćas ćemo se opet seksati - rekla je Marijana Nemešu, koji je zanemeo, da bi potom priču usmerio ka Bojani, koja prečesto polemiše o njemu.
- Moraću ipak da imam seks sa Bojanom - zaključio je Nemeš, ali je posle nekoliko minuta ipak ponovo posvetio pažnju Čvrljakovoj, koja je izjavila da se plaši da će zbog svega što je uradila biti beskućnik kad izađe.
- Ne brini, moj stan je dovoljno veliki, pa ćeš moći i ti da živiš u njemu - tešio je Nemešević Marijanu.
Na kraju, ono što je izvesno je da će novog seksa biti, a između koga će se desiti, ostaje da se vidi.

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар