Reper Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, kada je ušao u „Dvor“, predložio je Slovenki Urški Čepin da imaju koitus pred kamerama, a izašao je sa emocijama prema Nini Vorkapić.

- Kajem se što sam se prve večeri, zbog treme i novonastale situacije, toliko napio i predlagao Urški seks. Bio sam pijan, ali znam šta sam radio i pričao. Što se tiče Nine, meni je stalo do nje, pogotovo zato što je drugi nazivaju ikebanom i pitaju se ko je i šta je ona. Dopada mi se jer je dokazala da ima stav. Ženama koje su lepe teško je da dokažu da su i pametne, a ona je i jedno i drugo. Ja tamo sa njom nisam hteo da radim neke stvari po svaku cenu da ne bi i nas dvoje bili još jedan par koji u rijalitiju igraju na kartu ljubavi, ali naš status je mnogo više od prijateljstva - rekao je MC Stojan za „Alo!“.
Da bi došao do naklonosti zgodne manekenke, reper je morao da preskoči Jocu Stefanovića, koji se takođe motao oko Nine.
- Joca i ja smo u super odnosima, pogotovo u poslednje dve nedelje. On je mlad momak i zaljubio se, a nije znao kako da balansira kao ja, koji sam pre ovoga bio u nekoliko veza, u kojima sam i voleo i patio - objasnio je sve popularniji reper.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар