Kako je počela, tako se i završila. Da, reč je o ljubavnoj vezi koja je poslednja dva dana udarna tema! Ali, krenimo od početka. Ne tako davno, u proleće 2008. godine je buknula ljubav između tadašnjih voditelja Evrovizije, Jovane Janković i Željka Joksimovića. U početku su istu poricali oboje, ona se čak potrudila da organizuje i nekoliko novinskih tekstova o tome da je ona žrtva zavere i marketinškog poteza koji joj je organizovao sa novinarima, ali na kraju su ipak priznali - u vezi su.
U momentu rađanja emocija, oboje su bili emotivno zauzeti, ali im to nije smetalo, naprotiv, nisu bile retke prilike da su se u četvoro družili sa svojom tadašnjom lepšom odnosno jačom polovinom, a to su bili manekenka i TV voditeljka Adriana Čortan i uspešni beogradski biznismen Aleksandar Zeremski.... Tako je bilo dok je mogla da se krije njihova zaljubljenost... Nakon ovog uvoda - da sumiramo, na vrlo nekorektan način su se razišli sa svojim perthodnim ljubavnim životom i uplovili u novu vezu. Adriana je tada bila ostavljena, ali je vrlo dostojanstveno o svemu ćutala, što joj se isplatilo jer sada ima itekako razloga da se smeje svom nekadašnjem dečku, a Aleksandar je dao intervju za jedan nedeljnik o svojoj vezi sa poznatom TV voditeljkom gde je otkrio kako su se najbolje slagali u izboru hrane, vina i po pitanju seksa. Ni, to nije malo, dodali su gradski dusebrižnici koji kažu, da je pitanje, kako joj je po ovim a i po mnogim drugim pitanjima bili u novoj vezi.
Naravno, mnogi bi rekli dobro, pa verovatno i njen tadašnji dečko, proslavljeni muzičar, ali nameće se pitanje - koliko je on zaista znao sta se dešava u njegovom ljubavnom životu.
Naime, pre samo mesec dana ili 22.februara, objavili su svoju veridbu. Za istu je popularni Valjevčanin rekao da je bila intimna, istoj su prisustvovali samo njih dvoje i Jovana je bila iznenađena ovim njegovim gestom. Željko, miljenik mnogih žena, nije ni slutio koliko je njeno iznenađenje, ali nije mu zameriti jer prevareni muž uvek poslednji sazna, a i ovo njegovo neznanje ne govori ništa loše o njemu, da ne brine samo je bio prevaren. Da, da, vec tada je voditeljka Jutarnjeg programa televizije Pink imala uporednu ljubavnu vezu, Ako se pitate sa kim - igra asocijacija će biti lako rešena jer je reč o nekadasnjem reprezetativcu i proslavljenom košarkašu, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Naočiti sportista ima ženu, decu,.... Ili tačnije, imao je ženu i brak jer srpska čarsija vec uveliko bruji o tome da je njegova supruga podnela zahtev za razvod, a da je sportista Aleksandar Đorđević u potpunosti odlepio za svojom novom izabranicom. Detalji ove veze nisu poznati, ali veruje se da će uskoro isti procuriti u javnost kao što se saznalo da je ona u petak otputovala za Milano gde su bili zajedno, a da su pre toga viđani u nekoliko beogradskih lokala... Kada se vratila na aerodormu ju je sačekala novinarka jednog dnevnog lista ali ju je to razljutilo je jer su novinari dali sebi slobodu da joj se mešaju u privatni život. Nažalost, Jovana je tome same kriva jer je u poslednje tri godine između ostalog sama pricala o tome koliko voli Željka, pa gde su putovali, pa kako su proveli koji praznik, a jedan od poslednjih detalja iz njihovog ljubavnog života jeste taj da bi želela da mu rodi tri ćerke.
Verovatno ju je želja prošla ili će ih roditi ali sa nekim drugim, važno je samo da sada oboje shvate, da moraju proći kroz ove muke koje nisu slatke jer tek nadolaze brojna pitanja, poput onog od kada ih je bilo troje u vezi, šta je Jovana rekla Željku kako im se ljubav tako brzo ugasila, pošto nema mesec dana kako su se verili, pa do toga ko će uloviti bolju priliku, a ko će imati problem sa razorenom sujetom i povređenim osećanjima... Ima i onih - najgorih, ali neizbežnih, a to je selidba iz stana na Zvezdari u kojem su do sada oboje živeli. Možda Jovana ni neće ništa detaljnije reći jer je svoje zvanično sopštenje poslala svim medijima - ljubav se ugasila. Na redu je Željko, mada, oni koji ga dobro poznaju kažu da bi svoju emociju i izjavu mogao najbolje da sroči kroz pesmu - slažemo se! Ne, ne, ne mora da piše novu, dovoljno je da otpeva hit sa svog poslednjeg albuma, čiji tekst glasi: "Sa neba vedra, pravo u nedra, slomila mi dušu, ko more jedra, oooo, da li me je to, prevarila draga, moja draga...
Ooooo, da li mi je sve otišlo do vraga, moja draga...."Naravno, kao i u svakoj sapunici i ova će imati svoj nastavak. Ako je Jovana iskrena u demantiju koji je uputila portalu "S media" u kome kaže: "Totalna je budalaština što me povezuju sa Aleksandrom Đorđevićem!", kao i njena, od pre dve nedelje, priča o veridbi u emisji kod Ognjena Amidžića - onda nam ostaje da sačekamo da obelodani svoju treću veridbu! (Svet)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар