Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović, po svemu sudeći, brzo je preboleo razvod od pop pevačice Nataše Bekvalac! Kako Press ekskluzivno saznaje, Dača ima novu devojku, ali u pitanju nije medicinska sestra Milica Dražin, sa kojom je poznati sportista prevario Natašu, već Tanja Vračarić, koja takođe živi u Novom Sadu. Prema rečima sagovornika Pressa, Dača i Tanja su se upoznali pre mesec dana u njegovoj kafani, a vezu su otpočeli pre tri nedelje. "Otkad se razišao sa Natašom, Danilo se prepustio pravom momačkom životu, pa tako pored ludog noćnog provoda i svakodnevnih izlazaka ima i novu devojku! Reč je o tridesetčetvorogodišnjoj Tanji Vračarić, koja je rodom iz Bačke Palanke, ali već nekoliko godina živi u Novom Sadu, gde i radi" - navodi sagovornik Pressa. "Sa Tanjom se upoznao, baš kao i sa Milicom, u njegovoj kafani preko zajedničkih prijatelja! Pre tri nedelje su započeli vezu, a Danilo je stalno kod nje u stanu. Tamo se maltene i preselio. Oni se čak i ne skrivaju, pa je njegov plavi „mini kuper" skoro uvek parkiran ispred Tanjine zgrade!"

Nata, Milica pa Tanja
Naši dobro upućeni sagovornici primećuju da je interesantno što Tanja veoma podseća na Natašu iz perioda kada je Nata počinjala da peva, pošto ima plavu kosu i izgleda prilično atraktivno. Danilo Ikodinović se nedavno, posle šest godina braka, rastao sa Natašom Bekvalac jer ju je navodno prevario sa novosadskom medicinskom sestrom Milicom Dražin. Javnost je bila podeljena, i nije bilo čoveka u Srbiji koji nije imao stav o ovom „selebriti-raskidu", započetom kada se Nataša na svom Fejsbuk profilu poverila fanovima da više ne može da izdrži u braku. Supružnici su ubrzo angažovali advokata, kako bi razvod prošao bez previše trzavica - posebno zbog ćerkice Hane - ali svoju intimu nisu mogli da sakriju od pogleda javnosti.

Nataša živi punom parom
Mnogi koji su smatrali da je Dača samo žrtva sada će, možda, morati da promene mišljenje. Jer, nova veza pokazuje da u brojnim novinskim napisima o njegovom neverstvu i te kako ima istine. U međuvremenu, i Nataša Bekvalac je nastavila sa nastupima, a novinske stupce punila je više ekstravagantnim autfitima nego svojim vokalnim sposobnostima. Pre tri večeri pojavila se u emisiji „Koloseum", u okviru „Velikog brata", praktično u donjem vešu, koji je više otkrivao nego skrivao. „Novosadska barbika" viđena je i na otvaranju Sajma automobila u Beogradu.

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар