Kandidatkinja u takmičenju za „Zvezde GrandaIvana Dulić je samo zahvaljujući blagovremenoj reakciji svoga oca Stipana izbegla da završi u zatvoru zbog ubistva, tvrdi gospođa Emilija Cvijin, prijateljica gospodina Dulića koja se našla na udaru besa mlade pevačice.

Dok nam pokazuje modrice koje je zaradila u nasrtaju zvezde „Granda“ na nju, nezvanična maćeha pevačice vidno potresena objašnjava kako je netrpeljivost između nje i ćerke njenog prijatelja kulminirala vađenjem hladnog oružja.
- Već nekoliko meseci se viđam sa Ivaninim ocem Stipanom. On je slobodan čovek i ja sam sama, tako da smo našli zajednički jezik. Ne znam zašto je to Ivani zasmetalo, kad devojci nikada ništa loše nisam učinila. Problemi su počeli pre dva, tri meseca, dok sam bila kod njenog tate u poseti. Ivana, ničim izazvana, uzela je moju ukrasnu lisicu, isekla je i vratila na mesto.
Nisam htela da je tužim kod oca, već sam prećutala da im ne bih pravila probleme. Sve vreme mog poznanstva sa Stipanom ona ga je maltretirala, vređala, nema šta mu nije govorila - priča Emilija, koja objašnjava da je netrpeljivost kulminirala pre nekoliko dana kada ju je Ivana išutirala, a zatim pokušala da je izbode nožem:
- Njena mržnja prema meni doživela je vrhunac pre nedelju dana kada mi je prišla u njihovoj kući i tri puta šutnula štiklom u nogu jer nisam želela da glasam za nju u takmičenju. To jeste istina, jer, iskreno, nisam osećala potrebu da pošaljem glas nakon što me je vređala i isekla mi lisicu. Posle tih udaraca je nastavila da me vređa, govorila mi je da sam ja matora kurva. Na to sam joj odgovorila da ona ima matorca u Subotici, a u Beogradu prodaje finoću. Tada je odjednom iznela ogroman nož i krenula na mene da me izbode. Samo Stipanovom brzom reakcijom i pribranošću ja sam prošla bez posledica. Nekako ju je savladao, uzeo nož iz ruke i ja sam se pokupila i otišla kući. Iskreno, jako sam se uplašila za svoj život. Čak je i mom sinu rekla da će proći kao moja ćerka koja je nedavno preminula. Stipan je jako fin, dobar, pošten, ali Ivana ga teroriše. Samo zbog njega nisam htela slučaj da prijavim policiji - ispričala je za „Alo!“ Emilija Cvijin, dok je optužena Ivana Dulić iznela nešto drugačiju verziju čitavog događaja.
- Prvo, ta žena se ne zove Emilija, već Milica. Nije tačno da sam je ja mrzela, već smo i brat i ja bili i više nego dobri prema njoj. Problem jeste nastao zbog te lisice, ali ja je nisam isekla. Kada je jednom bila kod nas, uzela sam tu prepariranu lisicu i pokazala drugarici, rekavši da mi je žao kada se životinje ubijaju zbog toga i vratila sam je nazad. Ona je uveče pozvala mog oca i rekla mu da sam isekla famoznu lisicu. Njen jedini cilj je da tata mene i brata izbaci iz kuće, da bi mogla da živi sa njim - priča u jednom dahu Ivana i seća se dana kada je između njih došlo do fizičkog obračuna.
-To đubre od žene je, kad je sledeći put došla kod nas, rekla da se jeb*m za pare po Beogradu, počela je da vređa moju mrtvu majku, mene, brata. Čak je i ocu rekla da mene i brata treba da izbaci iz kuće jer smo ološ. Ja sam poludela i lupila joj šamar i nogom je udarila u taban u nameri da skinem moje papuče sa njenih nogu. Otac me je zbog toga odgurnuo i ja sam pala, povredila ruku, rebro i nogu, a posle mi je zbog tog đubreta od žene udario i šamar. Ja sam otišla u kupatilo i na tome se završilo sve. Dakle, nisam ni pomislila da je napadnem nožem, a kamoli to uradila. Matora baba je posle u nekoliko navrata još zvala, ali mislim da ona i tata nisu više zajedno - zaključuje Ivana Dulić.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар