Prvi čovek „Pinka“ Željko Mitrović toliko je oduševio jednu pacijentkinju u bolničkom kompleksu u Flensburgu da je od nje na poklon dobio „bentlija“ vrednog 200.000 evra!

Kako „Alo!“ saznaje, vlasnik „ružičaste“ imperije sprijateljio se sa većinom bolesnika, među kojima se našla i jedna starija nemačka grofica:
- Druženje sa Lizom počelo je spontano i ubrzo preraslo u pravo prijateljstvo. Željko joj je svakodnevno pravio kapućino na svom aparatu i donosio joj u krevet i našao joj se kao podrška u bolničkim danima, što je baku toliko ganulo, da je odlučila da mu se revanšira - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor.
- U nedelju ujutru, tokom već tradicionalnog ispijanja kafe, Liza je rekla Željku da pogleda kroz prozor bolničke sobe. Imao je šta i da vidi! Na parkingu je stajao tamnozeleni „bentli“, vredan 200.000 evra! Grofica mu je rekla da je to najmanje što je mogla da učini za njega jer je toliko bio dobar prema njoj i da je on njen anđeo koji joj je doneo sreću. Mitrović je odmah sišao dole da ga provoza, i dalje ne verujući šta se dešava!
- Ovo samo meni može da se dogodi! Sve što ste čuli je istina i drago mi je što sam tokom boravka ovde upoznao tako divne ljude sa kojima ću sigurno ostati u kontaktu. Liza je fenomenalna baka. Bili smo jedno drugom velika podrška. A što se „bentlija“ tiče, šta da kažem, oduvek sam pričao da pravim najbolji kapućino na svetu - kroz smeh je prokomentarisao Mitrović za „Alo!“.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар