Večerašnja VIP žurka u Reality Show-u Parovi je startovala u 21h direktni uključenjem na Happy televiziji. Draško Alorić se pridružio, sa svojom lepšom polovinom, VIP gostima, fotografima, novinarima i ostalim ukućanima koji se bore za nagradu.

Problematični Saša Đani Čuričić je i ovih dana pretio ostalim ukućanima da će ih polomiti, da će ih izbosti nožem, kao i da ne znaju sa kim se kače. Posle nekoliko sati bančenja i konzumiranja alkohola dogodio se prvi direktni fizički obračun kada je Saša Ćurčić nasrnuo na jednog od gostiju, za koga se ispostavilo da je reper Gru, koji su se našli večeras na VIP žurci. Motivi njegovog napada, kao i tuče koja je zatim usledila i zbog koje je na kratko prekinuto emitovanje, nisu poznati!

Među prvima je priskočio Igor, dečko Slađe Delibašić, koji ih je razdvojio, ali se prilikom tog cimanja Đani srušio na pod i povukao za sobom repera Grua, koga je napao i nekoliko puta pokušao da udari pesnicom u glavu. Ni, Gru mu nije ostao dužan već jej uzvratio istom merom, te uz psovke uspeo da šutne Đanija u predeo stomaka, dok su ih ostali muškarci razdvajali!

Kasnije je nastavljena žurka, ali Ćurčić više nije bio u vili. Da li će biti eliminisan iz reality-ja ostaje nam da vidimo!

Video klip tuče u Parovima:





Izvor: Iyupi

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар