Denserka i biznismen se žestoko posvađali! Ljubav Slađane Delibašić i njenog dečka Igora Matića bila je promenljiva kategorija i pre rijalitija „Parovi“.

Njih dvoje su se posvađali jer je Igor izjavio da želi da ima dvoje dece sa Slađom. Denserka je zbog toga dobila histerični napad, nazivajući Igora lažovom, dok je njen „dragi“ govorio ostalim parovima da sa Slađom želi decu.
- Kakva ti je to priča sa našom decom? Stvarno te ne razumem! - vikala je Slađa na Igora, koji je rekao da za 10 godina sebe vidi na nekom ranču sa Slađom i njihovo dvoje dece.
- Samo sam rekao ono što želim. Želeo bih da imamo dete. Imam prava da kažem ono što želim - pravdao se Matić, što je Slađu dodatno iziritiralo.
- Da, ali ti lažeš. Šta ti znači da lažeš ljude oko sebe? O čemu se ovde zapravo radi? A kad sam te jurila napolju, plakala i molila da napravimo dete, gde si ti bio? Tebe generalno boli uvo, nego si takav zbog kamera. Ovde si se setio da kažeš da hoćeš dvoje dece! - govorila mu je Delibašićeva dok je on ćutao.
Igor je onda pokušao da je poljubi, što je ona odbila, odgurnuvši ga. Posle svađe Igor je ukućanima objašnjavao i da je on zaslužan što su ušli u ovaj rijaliti kako bi se Slađa malo opustila i pripremila za buduću karijeru.
- Ja sam zaslužan što je Slađa u ovom rijalitiju, insistirao sam da se malo odmori, pripremi se za buduću karijeru i osamostali svoje ćerke - rekao je Igor. Slađa iz braka sa
Đoletom ima dvoje dece.

Jelena se rasplakala!
Jelena Arsić, taze supruga glumca Tihomira Arsića, rasplakala se nakon što su ona i Tika kažnjeni jer su skidali „bubice“, pa je želela ide kući.
- Ovo nema smisla. Samo kazne. Čitav dan smišljam igre, pesmice, uredno ispunjavam sve zadatke i sad sam kažnjena - govorila je Jelena dok ju je Tika smirivao, govoreći da ništa nije vredno njenih suza.
- Neću da se smirim, skinuću bubicu i otići ću - govorila je uplakana balerina, nakon čega je otišla u toalet.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар