Zorica Dukić, učesnica rijalitija „Parovi“, ne prestaje da priređuje skandalozne scene, kao što je flertovanje i vatanje s drugim muškarcima!

Tako je u ponedeljak uveče, kada je dobila nagradu od produkcije da izađe u grad, napravila haos u klubu igrajući na šanku i šireći noge pred jednim muškarcem, a potom se ljubila sa drugim.
Naime, devojka karatiste Rikija neizmerno se obradovala nagradi jer, kako sama kaže, voli da izlazi i da se provodi po klubovima i splavovima, tako da joj je izlazak kao ventil. Čim je kročila u poznati beogradski klub, Zoka je počela da đuska i da pije, pa kako bi atmosfera bila još vrelija, Dukićeva se popela i na šank. Dečko koji se zatekao pored nje, videvši njeno slobodno ponašanje, počeo je da skida majicu i da se prilepljuje uz Zoricu, a potom je mladu damu vratio na šank i raširio joj noge. U toj pozi, Dukićeva je pozirala svim fotoreporterima koji su se našli na licu mesta. Nasmejana i bez pardona, nastavila je da pali i žari, a ubrzo našla i nov ulov, sa kojim se naočigled svih ljubila i pipkala, iako je u vili čekao dečko Miloš Vuković. U neko doba noći, vratila se u kuću Laneta Gutovića i olešena od alkohola sela u dnevnu sobu i počela da plače. Kada su je Karolina i Suzana pitale šta se dešava i zašto plače, rekla im je da se kaje zbog svog ponašanja.
- Užasno je sve što sam uradila! Shvatila sam šta sam uradila. Sve je strašno. Nije onako kako je trebalo da bude. Nisam dobro. Mnogo sam popila. Videla sam svog bivšeg dečka, nije mi bilo dobro - jadala se Zoka, koja je potom uz pomoć cimerki otišla na spavanje.

Dragana: Miloše, iskoristi me!
Dragana Banić, koja je u rijaliti „Parovi“ prvo ušla sa Draškom Alorićem, a zatim se vratila sa Đanijem Ćurčićem, pored zabave i slave traži i muža. Već je očigledno da je oko bacila na karatistu Miloša Vukovića, koga je preksinoć zamolila da je odvede u sobu i iskoristi.
- Nije mi dobro, Miloše. Vodi me u sobu! - rekla je Banićeva karatisti, a kada je on dobacio da ne želi da se petlja sa njom jer je pijana i posle će da priča da je iskoristio, Dragana mu je rekla da je iskoristi.
- Ne bunim se! Iskoristi me! - vikala je manekenka i zamolila Tijanu Dapčević da joj otpeva pesmu „Nevina“.
Kada je videla da kod Rikija nema baš neke šanse, osamnaestogodišnja devojka pitala je Đanija da joj nabaci nekog fudbalera.
- Đani, moraš da me izvedeš u grad, da me upoznaš sa nekim fudbalerima. To mi treba. Ali, neki za mene, znaš kakve ja volim - rekla je Dragana.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар