Nataša Bekvalac je sinoć u emisiji "Amidži šou" prvi put nakon pokrenute brakorazvodne parnice od vaterpoliste Dače Ikodinovića govorila javno o rastanku, o svom emotivnom stanju, ćerkici Hani. Pevačica je u suzama napustila studio nakon što je odgledala snimke sa venčanja, posle Dačine nesreće...
Ona je prilično uznemirena gledala svoje i Dačine slike koje su joj vidno poremetile koliko toliko dobro raspoloženje. Ustala je i na nekoliko minuta napustila studio.

U emisiji je javno demantovala neke novinske tračeve, poput onih da je uhvatila Daču na "gomili", da mu je ona sve to namestila, da je sve to medijski trik kako bi njen novi album bio bolje promovisan, kao i da bi Ikodinovićeva kafana bolje radila.



Pevačica je u nekim trenucima bila i jako neraspoložena, ali je otkrila kako mora, iako je jako teško, nastaviti normalno da živi i da se ponaša, upravo zbog svoje ćerke Hane, koja je ipak najvažnija. Ona je i dodala kako njihova ljubav nije jeftina i kako ne želi da neke vredne stvari banalizuje.

Posebno je ozlojađena pisanjem pojedinih medija o razlazu sa Ikodinovićem...


"Najviše su me povredile neke stvari oko mog majčinstva, kao ja ne dozvoljavam ocu da viđa dete, što je više nego morbidno. Razne stvari su bile izmišljene. Tako je bilo i na mom prvom nastupu posle ovoga. Neki mediji su napisali da sam na tom nastupu rekla publici da sam 'srećna' i da sam 'jača nego ikad'. Koja normalna osoba to može da kaže u oom trenutku!? Ne da nisam jača, nego sam slabija nego ikada. Mediji su napravili dijametralno drugačiju sliku od onoga kako se ja osećam", rekla je Nataša Bekvalac.

"Ako se od mene očekuje da nešto ružno kažem za Danila to se neće dogoditi. Ne želim da pojeftinjujem celu priču, naša ljubav nije jeftina tako što ću da prostrem stvari pred hijene. Stvari koje su jako intimne ostaviću iza naših vrata, one se rešavaju u našoj kući. Tako je uvek bilo. Nisam žena koja banalizuje stvari. Zbog tog razloga koji se pominje (Dačina prevara), on svakako jeste posledica, ali puno toga je potrebno da bi došlo do ovoga", naglasila je novosadska pevačica, koja i dalje nosi burmu.

"Jedan dan sam je skinula, ali sam se osećala kao da mi nedostaje deo tela. Kao što mi sada nedostaje duša...Nosiću je, jer je volim", rekla je ona o nošenju burme. A ni tetovažu, koja, kako kaže simbolizuje većnu ljubav, neće skidati i menjati: "Ja i dalje verujem u to i nema razloga da to menjam".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар