Prvi javni nastup sveže razvedene Nataše Bekvalac izazvao je veliku pažnju, a atraktivna plavuša nije pokazala ni tugu ni razočarenje zbog rastanka sa Danilom Ikodinovićem!

Naprotiv, jedino što je imala da poruči novinarima koji su uspeli da joj priđu jeste da je dobro i da je srećna.
- Dobro sam sada, sve je u redu. Život ide dalje i sve ružno ostavljam iza sebe. Srećna sam! - rekla je za „Alo!“ Nataša Bekvalac u prostoru kluba „Magacin“, gde su joj podršku pružali prijatelji i članovi porodice.
Iako je u svom prvom obraćanju novinarima Nataša rekla da je dobro i da je srećna, na sve prisutne ostavila je utisak da je veoma umorna od svega što joj se dešavalo poslednjih 10 dana. Osim Dragane i Kristine, s Bekvalčevom je na prvi nastup nakon bračnog brodoloma došao i njen prijatelj, stilista Mladen Baron, ali i sestra od tetke Jelena Mrkić, s kojom je Nataša od prevare svog bivšeg supruga ponovo u dobrim odnosima.
Među Natašinim prijateljima koji su se veselili u separeu cele večeri bio je i Filip Živojinović, koji je došao među prvima i celovečernji Natin koncert propratio na nogama. Sin Bobe Živojinovića je pred kraj nastupa lepe Novosađanke napustio klub, ali pre toga nije propustio priliku da se popne na podijum i pozdravi se sa Natašom koja, iako je bila usred izvođenja jedne od svojih numera, srdačno je zagrlila Filipa.
Budući da nema ni nedelju dana od momenta kada su Nataša i Dača potpisali papire za razvod, veliko iznenađenje je bilo prisustvo muških prijatelja u njenom separeu, pa je osim Živojinovića, lepu Natu sa galerije bodrio i nekadašnji dečko Ane Nikolić, Dalibor Matić. On je došao sat vremena nakon početka Natašinog nastupa i pridružio se pevačicinoj sviti na galeriji, a, osim s njenim stilistom nije komunicirao ni sa kim, već je tokom nastupa stajao po strani, pio sok i s vremena na vreme gledao u pravcu Bekvalčeve. Nakon tri sata dobrog provoda i lude atmosfere koju je „novosadska barbika“ napravila u beogradskom klubu, zahvalila se publici na podršci koju joj je pružila. Nataša i njena pratnja su nakon nastupa napustili klub velikom brzinom probijajući se kroz masu, a jako obezbeđenje nije dozvolilo ni Natinim obožavaocima da se slikaju s njom.

Susret Kristine Bekvalac i Vlade Mandića
Veliko iznenađenje u subotu uveče na nastupu Nataše Bekvalac izazvalo je pojavljivanje rukometaša Vlade Mandića, bivšeg dečka njene sestre Kristine, koji je dosta vremena proveo u njihovom separeu.
Iako je delovalo kao da ga Kristina koja je sve vreme igrala sa stilistom Mladenom Baronom ignoriše, Vlada je neprestano obletao oko nje u pokušaju da započne neki razgovor, dok ni najmlađa sestra Bekvalac nije ostala imuna na prisustvo rukometaša. Izgleda da se nekadašnje bliskost Kristine i Vlade ponovo obnovila, pa su čak i zaigrali zajedno dok je Nata pevala „Nikotin“.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар