Radost učesnika „Dvora“ što je Miloš Bojanić napustio šou potrajala je samo do jutra, kada se Braćala pojavio na kapiji i obavestio ih da nije diskvalifikovan!

Tako je folk pevač postao prvi učesnik nekog rijalitija koji je uspeo da napusti šou i prođe bez ikakvih posledica, mada je malo falilo da bude drugačije! Kako „Alo!“ saznaje, produkcija je Bojaniću striktno naredila da mora da se vrati u dvorac, jer će u suprotnom plaćati žestoke penale Televiziji „Pink“ zbog kršenja ugovora! Pevač se ujutru pokunjenog nosa vratio pred kamere, a njegov gest je produkcija oprala saopštenjem u kojem se navodi da „kralj može napustiti ‚Dvor‘ ukoliko se oseti ugroženim“! A Miloša je prethodne noći „ugrozio“ niko drugi do Makedonac Boki 13, koji je pokazao da je on taj „kralj“ koji može da parira Bojaniću i njegovoj naravi! Pevač je bio toliko iznerviran da se zakleo u mrtvu majku da će izaći - i onda je to i morao da učini.
- Kunem se u moju jedinu majku mrtvu da idem sa dvora ukoliko ne izađeš iz ove sobe odmah! Moja mrtva majka nije igračka! - rekao je pevač kada je Bojan Jovanovski ušao u kraljevske odaje, a Makedonac je u inat njegovim rečima nastavio da ga iritira.
- Izdrži, Miloše! Ovo je sve igra - ironičnim tonom mu je odgovarao Boki, i podsećao ga da je on taj koji je pričao da slabići ne mogu da izdrže provokacije.
- Znaš kada ćeš dobiti onu tvoju emisiju? Je l‘ ti jasno?! Boki, nemoj se sa mnom za*ebavati! Idi tamo i razdrmavaj one mrtve ljude, a ne onoga ko je život dao za ovaj „Dvor“! Kunem se u decu da izlazim napolje. M‘rš napolje! Sa mnom se nemoj za*ebavati! Ti si drugi Maca, on je isto tako mogao sve u rijalitiju! Tebe neću da izdržim! Je*o te onaj ko te doveo ovde! - vikao je Braćala, dok je od kraljice Maje Nikolić dobijao podršku. Maja Nikolić i Miloš su inače sebi dali za pravo da se u toku svađe pozivaju na vlasnika Televizije „Pink“ Željka Mitrovića.
- Ovo gleda Željko direktno u Nemačkoj! Zapamti koliko će ti trajati emisija - pretili su kralj i kraljica. Na to se Boki nasmejao i upitao Miloša da li je on to postao suvlasnik „Pinka“.
„Nepobedivi“ Braćala je dva minuta nakon rasprave izašao na kapiju „Dvora“ i otišao kući, a onda je izgleda shvatio da se zeznuo, pa se na istu i vratio.
Boki 13, prema mišljenju ostalih dvorana, izašao je kao pobednik jer se konačno našla osoba koja je uspela da pobedi pevača, a da ne dođe do fizičkog kontakta.
Podsećanja radi, iz rijaliti programa svojevoljno su izašli i pevačica Ana Nikolić, Nikola Hadžinikolić i Đani Ćurčić, ali za njih su važila pravila da nema povratka nazad, kao ni honorara za učešće.

Firči tražio da ga vrate u „Dvor“!!!
Kada je Ivan Fece Firči video da se Miloš Bojanić vratio u rijaliti, odmah je pozvao producente i zatražio da i njega vrate u „Dvor“, saznaje „Alo!“.
- Nije mogao da veruje da taj čovek može da radi šta poželi. Prvo je izašao na kapiju, a onda, kad se predomislio, bez problema se vratio. Firči smatra da onda i on ima jednaka prava da bude opet u rijalitiju. Zvao je odmah produkciju, ali i dalje ne znamo kakav će ishod biti - rekao je za naš list izvor blizak produkciji.
Inače, Ivan Fece na svom „fejsbuk“ profilu svakodnevno dobija na stotine poruka podrške od svojih prijatelja i fanova.
Posle diskvalifikacije Firči se obratio gledaocima „Nacionalnog dnevnika“ Televizije „Pink“ i rekao da se ne kaje nimalo.
- Ne kajem se nimalo! Bio sam izazvan. Na dvoru je bilo mnogo goreg mentalnog nasilja od ovog i ne kajem - izjavio je bivši bubnjar EKV-a.

Branka Bojanić: Ne znam gde je Miloš proveo noć, možda kod neke ribe!!!
Branka, supruga Miloša Bojanića, kaže da joj nije poznato gde je njen muž proveo noć jer kući nije dolazio!
- Verujte mi da nisam imala pojma da je izašao iz rijalitija. Sinoć sam ranije legla, tako da nisam gledala šta se tamo dešava, ionako me već boli glava od dešavanja tamo. Zvala sam organizatore, ali mi se niko ne javlja. I ja bih volela da znam gde je bio. Nemam pojma, možda ima neku rezervnu kombinaciju u Beogradu pa je tamo prenoćio - šaljivim tonom je prokomentarisala Branka novonastalu situaciju.

Boki 13 izlazi za nekoliko dana!
Makedonski šoumen Bojan Jovanovski će za nekoliko dana napustiti rijaliti program „Dvor“ jer je, kako „Alo!“ saznaje, takav dogovor imao pre ulaska.
- Svi već dobro znaju da Boki ne može da izdrži duže od dve nedelje u zatvorenom prostoru, jer jednostavno tako ne može da funkcioniše. Uzeo je svoj honorar za dogovoren period, a za nekoliko dana će i napustiti dvor, jer ima i obaveze oko snimanja svoje emisije „Arena B13“, ali i unapred dogovorene nastupe - rekao je za naš list dobro obavešten izvor.

Maja udarala Bokija 13!
Iako je ona ta koja konstantno spominje da fizički kontakt nije dozvoljen u rijalitiju, Maja Nikolić izgleda više nije mogla da izdrži! Naime, pevačica je nasela na provokacije Bokija 13 i onda u trenutku nemoći počela da ga udara.
- S Milošem možeš da se zezaš, ali sa mnom ne možeš! Marš napolje! Ostavi me da te ne ubijem sada! Krunski, ili reagujete, ili ćete imati moju diskvalifikaciju. Uveli ste nakazu u šou koja je ruglo i za muškarce i za normalne ljude koji gledaju ovo! Ako njima više treba Boki nego Miloš, neka tako reaguju! - vikala je Nikolićeva, dok ga je udarala i vukla za ruke, a pored ovakvih reči, pevačica je još jednom ponovila da je Jovanovskog u dvor uveo „onaj ko spava sa njim“, misleći na Dejana Milićevića. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар