Miloš Bojanić napustio je "Dvor" jutros oko deset časova. Miloš je u dvorcu bio samo gost, bez prava da se takmiči, i od samog početka je bilo planirano da danas izađe.

Krunski savet je tačno u deset časova poslao pismo u kome obaveštava takmičare da će Miloš Bojanić napustiti emisiju. Miloš se polako spakovao i krenuo putem izlazne kapije.

- Miloš je ušao u "Dvor" kao gost, sa posebnim ugovorom i od starta se znalo da se ne takmiči za nagradu. Iz rialitija je izašao po dogovoru tako da nisu u pitanju nikakve sankcije. To se sve znalo od početka - rekao je za "Blic" izvor blizak producentskoj kući koja realizuje šou.

Kada je Miloš izlazio iz dvorca, istina je da je bilo iznenađenih lica, ali su takmičari donekle znali da Miloš ima poseban dogovor sa produkcijom i da je, kada je on u pitanju, sve moguće.

Miloš se prilikom izlaska pozdravio sa svima, osim sa Draganom Tripić, a kada je pokušao da pruži ruku Bebi Dol, ona je samo odmahbula glavom i nezainteresovano rekla "Doviđenja".

Osim Miloša, očekuje se da sutra šou napuste i Boki 13 i Vendi koji su, takođe, u dvorac ušli kao gosti bez prava da se takmiče. Njih dvoje će šou napustiti sutra u toku dana. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар