Nominovani su Ćemo, Mika, Izi i Dejan. Publika odlučuje o dvoje novih stanovnika Dvora.

Nominacije su 27. dana rijalitija kasnile zbog okršaja Maje Nikolić sa kraljem Đusom i Bebi Dol. Maja se iznervirala jer je "na Farmi mislila da Bebi ima 38 godina", i ponudila joj pomoć oko veštačke oplodnje… Đusu se zamerila tako što je narodne pesme o Kosovu nazvala "krvavim". Od Firčija je dobila kratko "shut the fuck up"!

Farma, blato i štala, ili Dvor i glamur, Maja je očigledno nervčik broj jedan srpskih rijalitija. Potkačila je Bebi Dol za uzimanje lekova, Firčija za loše odnose sa bivšom suprugom Marinom Perazić, a voditelj Ognjen je uzalud pokušavao da smiri strasti i privede program kraju. Sukob sa Majom ipak je "probio termin" za petnaestak minuta teških reči i optužbi.

"Ustani, ako smeš, da se premerimo", pozivala je Bebi, Maja uzvraćala da se ponosi time što nije nikada živela u garaži "za razliku od nekih"…

Ognjen je zato samo saopštio da su Ćemo i Mika nominovani od strane kralja Đusa i kraljice Nine, bez obrazloženja, a publika je odlučila da najmanje želi da gleda Izvorinku "Izi" i Dejana Cukića.

U nedelju će biti izbacivanje, ali i ulazak dvoje novih koje će odabrati publika po svojim predlozima! (Mondo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар