Hrana koja se ucrvljala u kuhinji na dvoru jer prošlonedeljna služavka Bebi Dol nije marila mnogo za higijenu toliko je smrdela da se pevač Nemanja Nikolić ispovraćao pred dvoranima!

Iako je u „Dvoru“ nova vlast na snazi, sa novoizabranom poslugom, ostala je stara pokvarena hrana koju prethodna služavka Bebi Dol nije izbacila, pa su dvorani morali da pospreme, a pevaču su se smrad i aljkavost toliko zgadili da je morao da povrati. Prvi koji je osetio nesnosni miris pokvarene hrane bio je Ćemo, koji je zbog toga toliko prohisterisao da je počeo da vređa Bebi Dol dok je ucrvljalu hranu nosio iza dvorca kako bi je prosuo.
- Ovo tebi neka služi na čast! Ti si žensko, beži bre! Mrš! - urlao je zgroženi Ćemo prolazeći pored Bebice, koja se smejala, dok je u rukama nosio ukiseljeni pasulj.
Osim Ćeme, pokvarene namirnice iz kuhinje iznosile su i Vanesa i Dragana, koje su bile zgrožene, a osim crva, uočile su i druge insekte koje nisu mogle da identifikuju.
Besni Ćemo je cele večeri izbacivao hranu, a vrhunac njegove histerije bio je kada mu se Bebi Dol smejala zbog prosipanja hrane iza kuće.
- To je njen obraz! Hteli smo džigericu da istresemo kada smo prosipali pasulj, a ona me sad podjebava! Smrduša! Aljkavuša! - nastavio je pevač da viče dok je Dejan Milićević pokušavao da ga smiri. Nakon izbacivanja hrane iz kuhinje i odluke da ne bace sve iza dvorca već u muški toalet, Nemanja, koji je nosio šerpu sa pokvarenim namirnicama, počeo je da povraća u kupatilu, a kako dugo nije mogao da prestane, svi su shvatili da mu nije dobro. Kada je izašao iz toaleta, nije mnogo komentarisao smrad, ali su mu oči bile crvene zbog suza koje su mu navirale dok je povraćao.

Bebi na imanju pronašla štek sa zlatnicima!
Dok su dvorani bili zauzeti zgražavanjem nad njenom aljkavošću, Bebi Dol je pronašla štek u kom neko od učesnika skriva zlatnike.
Bebica je poput detektiva videla krst ispod stepenica, koji je neko nacrtao kako bi znao gde je sakrio pare. Ne časeći časa, Bebi je odmah golim rukama počela da kopa i tako povredila palac. Pošto je shvatila da neće moći da rije poput krtice, pevačica je utrčala je u dvor i počela da se hvali kako je pronašla gde kriju zlatnike i kako će da uzme viljušku sa kojom će da otkopa skrivene pare.
Ne uzimajući njenu izjavu za ozbiljno, svi koji su je čuli su se smejali jer je Bebi bila prljava od glave do pete.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар