Tarmi pije, Tarmi bije, Tarmi pleše i hoće da kreše! Za samo nekoliko sati gostovanja u rijaliti programu „Dvor“, Mitar Mirić je pokazao više nego bilo koji od aktuelnih takmičara - uspeo je da napravi najbolji štimung na žurkama dosad, da se oduzme od alkohola, izrazio je želju da ima seks sa Urškom Čepin i nije se zadržao samo na rečima, a na kraju je stigao i da se pobije sa Nemanjom Nikolićem i obezbeđenjem „Pinka“.

Popularni Tarmi Rićmi je najpre napravio fenomenalan štimung, da bi potom, nakon što je popio dosta alkohola, prepustio mikrofon kolegama dok je on prešao na vaćarenje sa jednom od učesnica. Tom prilikom uspeo je da nadmaši sve muškarce koji su se samo pipkali sa vatrenom Slovenkom jer je počeo i da joj skida gaćice!
- Ja hoću nešto da je*em! - poverio se pevač Đusu pre nego što je krenuo u akciju sa Čepinovom. Prvo ju je pipao za sise, a onda joj je zadignuo suknju i počeo da vuče gaćice ne bi li ih skinuo.
- Sad treba da se prodaš! - savetovao je pevač Uršku, misleći na to da je pravi trenutak da sebi podigne rejting, ali Slovenka nije bila raspoložena za to, već je uspela da zadrži donji veš na sebi. Posle toga, Mitar je prešao u spavaću sobu, gde je prilegao i počeo da se skida izrazivši želju da ostane na dvoru. No, pošto to nije bilo moguće, krenuo je ka izlazu, usput bacajući štitove koji su mu se našli na putu. Kada je bio blizu izlaza, Mirić je odjednom nasrnuo i na Nemanju Nikolića, uhvatio ga za kragnu i pokušao da ga odalami. Mladi pevač se branio i uzvratio guranjem, ali je Tarmi i dalje nasrtao, sve dok se nije umešalo obezbeđenje. I dok je Nikolić uspeo da izbegne nokaut, jedan od ljudi iz obezbeđenja nije prošao tako dobro pa se našao na putu pesnice folk zvezde. Ipak, uspeli su da ga savladaju i izvukli su ga napolje, posle čega je otišao kući.
Kako bismo od Mirića čuli kako se proveo, pozvali smo ga i pevač nam je rekao da je sve radio u svrhu što boljeg provoda.
- Skidao sam Uršku, pa šta, i ja sam počeo da se skidam! Mora da se pravi šou, zato sam i ušao, a ne da pokažem da znam da pevam jer svi znaju kako to radim - rekao je legendarni pevač za „Alo!“, ali nije bio raspoložen da komentariše tuču.

Dvorani hoće da Mitar uđe u šou
Posle najbolje žurke otkako je počeo rijaliti, dvorani su samo pričali o tome kako će da daju sve dukate samo da im ponovo dovedu Mitra.
- Hoćemo da vrate Mitra Mirića da bude učesnik! Daćemo sve pare koje imamo! Nećemo jesti ako treba - pričali su uglas učesnici.

Tarmi vatao i Miku za guzu!
Da Urška nije jedina koju je Mirić propustio kroz šake govori podatak da je pevač štipkao i Miku Kostić. Naime, Mitar je pevačici poklonio kaiš i u trenutku kada joj je pomagao da ga stavi, iskoristio je priliku da joj zavuče ruku u pantalone. Mika je odskočila od pevača, ali se nije bunila jer je videla u kakvom je stanju, samo je nabacila osmeh na lice i držala se po strani do kraja večeri.

Zorica Marković: Dok keruša ne mrdne repom, pas ne kreće
Zorica Marković smatra da Mitar nikada ne bi skidao Uršku da ona nije započela tu igru.
- Pas nikada neće da krene u akciju dok keruša ne mrdne repom, to je sigurno. Mitar je dobar čovek i on je delom zaslužen za moj uspeh, a ja sam ga i 1986. godine spojila sa sadašnjom suprugom, tako da o njemu mislim sve najlepše - rekla je Zorica.

Era Ojdanić: I da ju je skinuo, ne bi ništa uradio!
Folk pevač Era Ojdanić smatra da Mirić nema hrabrosti da se javno kresne.
- Mitar je bivši švaler. Penzionisao se pre 15 godina zbog loše potražnje, a i žena mu je zavrnula mu*a. On je skidao Uršku, a molio je boga da ne uspe da je skine. Sigurno je bio pod teškim stresom dok se sve to dešavalo jer ima fobiju od naroda. Pa da se ona sama svukla i igrala pred njim gola, on opet ništa ne bi uradio. Takav je moj dragi kolega Mitar, zanemoćao - temeljno nam je objasnio Era Ojdanić.

Vera Matović: Meni nikada nije skidao gaće!
Koleginica pevača Mitra Mirića Vera Matović bila je šokirana.
- To uopšte ne liči na njega. On, naravno, ume malo da popije i veoma je pozitivan kada je u elementu, ali da spopada koleginice, pa još i da se bije, to stvarno ne liči na Mitra. Meni nikada nije pokušao da skine gaće. On je voleo da sarađuje sa mojim suprugom i sa mnom, ali ne znam ga kao kavgadžiju. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар