Rijaliti je napustilo četvoro učesnika, Boki 13 i Vendi su završili svoje gostovanje, a publika više ne želi da gleda Uršku i Denisa. Novoizabrani kralj i kraljica su Joca i Bebi Dol.

Protekla nedelja u "ružičastoj kraljevini" i nije bila tako ružičasta. Ponovo govor mržnje, bezbroj psovki i uvreda... ali su se kraljica Boki 13 i Đus trudili da to sve zasene žurkama koje su organizovali skoro svako veče u ponoć.

Nisu bili ni škrati pa su seljani živeli ne baš u blagostanju, ali su imali dukate za osnovne potrebe, a valjda zbog toga svi misle i da će Đus biti pobednik.

I jedno i drugo su rekli da su se dobro zabavljali u rijalitiju, a Vendi kaže da je bila diplomata jer nije takmirčar i da je ispunila svoju misiju - raskrinkala je Miloša Bojanića.

Ali je zato Boki rekao da se on, iako je učestvovao u tri rijalitija, nije ni jednoim dozvolio da publika otkrije kakav je on privatno jer "taj deo magije mora da se sačuva i lebdi nad njim dok to bude publici interesantno".

Dok je gledao kako je izgledao u rijalitiju prokomentarisao je - Bože, kakva je ovo budala!?

Izbačeni Urška i Denis kažu da su očekivali da će baš njih dvoje izaći i da to već izvesno vreme i priželjkuju jer su se poželeli porodice i prijatelja.

Ipak, Uršku je u studiju sačekao i Ćemo koji je rekao da sa Slovenkom ima ozbiljne namere iako ona tvrdi da su samo prijatelji.

Dok će Urška u provod sa Ćemom, seljani su za novog kralja izabrali Jocu, dok je "točak sreće" odlučio da njegova kraljice bude Bebi Dol, što je izazvao opšte oduševljenje.

Novoizabrani kralj i kraljica su obećali da će ovo biti nedelja nežne vladavine. Da li će!?

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар