Koliko alkohol loše utiče na Bebi Dol postalo je jasno kada je, nakon što se napila, juče u ranim jutarnjim satima od gume pomislila da je suknjica, pa ju je navlačila na sebe, potom je neke dvorane pojurila makazama, da bi se posle svega toga dobro ispovraćala, što je potom Lana prepričala Nini.

- Bebi je potpuno odlepila, noćas je počela da navlači gumu na sebe, pa je od nje pravila suknju. Posle je uzela makaze i jurila sa njima, rekla sam Firčiju da joj oduzmem makaze. Horor! Svima je smešno što ona pravi budalu od sebe, a meni je tužno kad vidim da neko tako prsne - pričala je Lana Nini o dešavanjima u toku noći.
Ponašanje Bebi Dol, osim na nju, sve više se odražava i na higijenu u kući, pa osim što pravi nered sejući svoje stvari po svim prostorijama, nedavno, kada je bila služavka, zamalo da dođe do zaraze, pošto je zaboravila da izbaci pokvarenu hranu. Tom prilikom povraćao je samo pevač Nemanja Nikolić, a Ćemo se žestoko posvađao sa Bebicom, kojoj cela ta situacija nije nimalo smetala.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар