Klupski pevač Amel Ćeman, koji je imao zdravstvenih problema i preživeo veoma burne momente u rijalitiju „Dvor, nakon ulaska Miloša Bojanića za „Alo!“ je ispričao kako iskreno žali što čuvenom Braćali nije fizički naplatio sve uvrede koje mu je uputio.

- Žao mi je što Milošu nisam rascopao nos, kažem nos, jer mu je glava već razbijena, čim je takav kakav jeste. Ta muška narikača je to zaslužila, jer me je najpre uvredio kada me je nazvao Ćeraniću, misleći da će to da me natera da ga udarim, ali nije. Posle toga mi je rekao da gori ne bih ispao ni da me je konj pravio i tada sam poželeo da mu razbijem nos. To bi se definitivno i desilo, da mi je rekao nešto slično kao Firčiju - kaže vidno besan Ćemo, dodajući da ne žali što je Bojanića gađao krompirom, kao ni što mu je uputio brojne negativne epitete.
- Nije mi žao što sam ga gađao krompirom, niti što sam mu rekao da je smrad, đubre i džukela, jer on sve to i jeste. Žao mi je što sam ga pljunuo jer to meni ne pristaje, ali to sam učinio kada je on krenuo mene da pljune - iskren je pevač, a dodaje i da je Miloševa partnerka u ovoj igri prljava kako spolja tako i iznutra.
- Maja je najaljkavije stvorenje u rijalitiju, nije promenila čarape dva dana, a veš četiri. Međutim, ipak je najgore kada čovek smrdi iznutra, što je svakako slučaj sa Bojanićem i Majom. Maja je osoba koja spopada svakoga, na sve načine, ali Miloš svakako manipuliše njom - kaže Amel Ćeman, koga smo na početku upoznali kroz strasnu romansu sa Slovenkom.
- Urška i ja smo se upoznali u hotelu, dok smo bili u izolaciji. Nakon toga smo imali razgovor u holu hotela, a u kombiju je pao prvi poljubac između nas, tvrdi Ćemo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар