Pošto je već stekla nimalo prijatnu reputaciju hodajuće higijenske katastrofe, Bebi Dol je rešila i da je iskoristi: pošto je Urška, zbog šminkanja, okupirala kupatilo na dva sata, Bebi je zapretila da će, ukoliko se ne uklone sva ogledala iz kupatila, nuždu vršiti na sred dvorišta. Krunski savet je ozbiljno shvatio pretnju i uklonio sva ogledala iz Kraljevstva

Bebi Dol sinoć nije mogla da uđe u toalet, koji je Urška zauzela. Dvorjanke su cupkale ispred ženskog WC dok se ona unutra šminkala. Kad joj je prekipelo, Bebi je počela da viče koliko je grlo nosi:

- Ukoliko se sva ogledala ne iznesu iz ženskog kupatila, obećavam da ću vršiti nuždu nasred dvorišta. Nema smisla da neko unutra ostaje po dva sata – siktala je pop pevačica.

Pošto je već stekla reputaciju pokretne higijenske katastrofe, što je počelo još dok je bila na Farmi, Bebi Dol je odmah više nego ozbiljno shvaćena od strane ostalih dvorjana.

Da pevačica svoju pretnju ne bi sprovela u delo, Krunski savet je odmah sutra naredio da se po hitnom postupku sva ogledala uklone iz domaćinstva.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар