Dečko Urške Čepin, buduće učesnice novog rijalitija, 2009. uhapšen u Peruu sa 55 kilograma kokaina

Dolazi da bude kraljica.
Urška Hočevar Čepin biće učesnica novog rijalitija „Dvor“, koji od nedelje startuje na Pinku. Dok je domaća publika malo bolje ne upozna, Kurir će otkriti nekoliko veoma pikantnih detalja iz njene biografije.

Ova 25-godišnja Ljubljančanka razvela se od kontroverznog biznismena Aleša Čepina, s kojim ima sina Vala, slikala se gola za slovenačko izdanje Plejboja, a nakon što je napustila muža ušla je u vezu s Danilom Štrgarom, koga su u oktobru 2009. godine na aerodromu u Peruu uhvatili sa 55 kilograma kokaina!

Da bi skinula bilo kakvu sumnju sa sebe, ona je u medijima neprestano ponavljala kako nije više s njim, ali je isto tako sa sigurnošću konstatovala da je njemu sve to neko smestio. Danilo se i danas nalazi u peruanskom zatvoru, a Urška ga retko spominje.

Pored svega gore navedenog, ova pevačica, kreatorka i voditeljka, kako se deklariše, za svojih dvadeset i pet godina stigla je da napumpa usne, a i da svoje telo ukrasi sa nekoliko tetovaža. A na koji deo zategnutog tela ih je smestila, nadamo se da će nam pokazati tokom rijalitija.

Seks bomba ukratko

* pevačica, kreatorka i voditeljka
* razvela se od kontroverznog biznismena Aleša Čepina, sa kojim ima sina Vala
* slikala se za slovenački Plejboj
* napumpala je usne i uradila nekoliko tetovaža

i to sve sa 25 godina

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар