Parovi, koji već deset dana borave u vili čiju raskoš gledamo na televiziji Hepi, polako otkivaju svoje lice i to kroz obične, moglo bi se reći, banalne stvari, kakva je, na primer, priča o tome kako su se upoznali.

Naime, VIP parovi su dobili zadatak da odglume svoje upoznavanje i može se reći da su se svi predstavili odlično, pod budnim okom svojih “trenera” Tike Arsić i Jelene, kao i Srne i Irfana Mensura.
Pažnju su skrenuli zgodni karatista Miloš Vuković i njegova devojka Zorica, koji su pokazali da ne moraju da glume, već da budu to što jesu, pripadnici instant genracije, gde se sve svodi na noćne izlaske u gradske klubove, fejsbuk, ali I na “skidanje” tuđih momaka.
- Zorica je sebe predstavila u pravom svetlu – saznajemo od onih iz Zoricinog društva. – Ona izlazi sa drugaricama po beogradskim klubovima I kafićima, posle ponoći, priča tim žargonom kao u sceni koju je glumila, koristial reči “blejanje”, “ovo ono”, a u stvari je samo bila ono što jeste. Takav je i Riki, karatista, kod kojeg se sve svodi na izlaske, žurke, slanje poruka, stalno muvanje…
Zorica i Miloš, naravno prvi kontakt su imali tako što je ona prišla i pokušala da mu pokvari vezu, devojku sa kojom je on bio nazvala je „lopatom“, ćušnula mu njen broj telefona i rekla joj da ga pozove?! Posle nekoliko meseci, kad je već promenio nekoliko devojaka, Riki se setio njenog broja i pozvao je. Klasična priča beogradskih „blejača“. Od telefona do telefona.
- Brzo su se smuvali – kažu njihovi prijatelji. – Uklopili su se u svoj neki fazoni ne ide im loše. Zorica se hvali da je skinula tuđeg frajera, a karatista da mu je ovo baš neobično nabacivanje.
I dok jedni u okruženju odobravaju takvo ponašanje, jer pripadaju tom svetu, drugi se zgražavaju, često Zorici skreću pažnju da bi trebalo da povede računa s momcima, jer, za nekoliko godina, možda joj se ne bude dopadala priča o njoj.
Ono što je još interesantnije jeste da je van vile u kojoj boravi sa dečkom karatistom, još jedan Zoricin momak, koji priča o sočnim detaljima njihove veze. Pa, da vidimo kako će se priča odvijati. Produkcija razmišlja da u vili sa ostalim parovima ugosti baš ovog dečka.


Na drugoj strani poznati parovi su imali priliku da predstave i svoju kreativnost kroz vajanje. Najbolju ocenu za vajanje svoje drage dobio je Irfan Mensur i to ne zbog svog vajarskog umeća, već može se reći ogromne ljubavi prema Srni i njegove gotovo nemerljive duhovitosti i šarma.
Naime, kad su parovi vajali lepšu polovinu, delo koje predstavljalo Srnu Lango bila su ogromna usta i žbun na glavi. Ovime je Mensur još jednom pokazao koliko voli svoju ženu, ukazujući da joj ništa njeno ne smeta, čak ni velika usta, niti kosa gusta kao žbun.
Najnižu ocenu dobio je Danijel, koji je vajao svoju dragu Kristinu. (Poznati)


Pročitajte i ostale vesti o rijalitiju "Parovi".


Pročitajte i ostale vesti o rijalitiju "Parovi".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар