Šta alkohol može da uradi čoveku sinoć je pokazala Slađa. Prvo je Tihomiru Arsiću i njegovoj supruzi ispričala mnogo toga o njoj i Igoru, a onda je sela i počela da plače.

A sve je zaparvao krenulo veoma veselo. Slađa je igrala i pevala, vrtela se po dnevnom boravku. Bila je nasmejana i raspoložena i pričala je sa svima. Sve vreme je držala i čašu u ruci. A ta čaša joj je na kraju došla glave.

Dok je Slađa igrala i pevala Igor, njen, sada već bivši dečko, sedeo je sa Tikom Arsićem, vidno nervozan. Pevušio je i cupkao nogama, ali ne u ritmu već od nelagode. Delovao je kao da će svakog časa napustiti rijaliti šou "Parovi". U jednom trenutku je samo nestao iz svih kadrova, a Slađa je sela na sofu sa Tikom i njegovom suprugom.
- Ma možda je on vama dobar i možda se on tako predstavlja i deluje ljudima, ali ja ne mogu - uzbuđeno je govorila Slađa.
- Mi smo raskinuli, tri meseca nismo bili zajedno i deset dana pred ulazak u šou smo se pomirili, ali ne vredi, ne mogu. Neću da radim neke stvari ko je ne mogu - vikala je Slađa, dok je Tika bio pomalo namrgođen.
Ja neću da slušam ovo. Meni je Igor super i ne mogu da verujem šta ti pričaš - besneo je Tika pokušavajući da ustane, dok ga je supruga smirivala i govorila mu da sasluša pevačicu koja je bila pripita.

Na kraju, Tika je ipak ustao, a Slađa je nastavila da priča njegovoj supruzi.
- Ma šta on priča da me voli! Pa ako te neko voli, taj te neće prevariti - govorila je Slađa u čemu se Tikina žena složila.
- Potpuno te podržavam u tome. Pa ja da imam bivšeg muža i dvoje dece i da sam sa nekim... Pa ne bih dozvoljavala da me vuče za nos. Nemate vi petnaest godina - iznervirala se i Tikina žena.

- Pa o tome ti pričam. Ne mogu bre tako. A mene ne samo da on vuče za nos, nego me svi vuku - tužno je rekla Slađa.
U tom momentu Tika je ženi doneo poklon, ona je ustala, a Slađa je ostala da sedi sama. U sledećem kadru već se i rasplakala. (Pulsonline)


Pročitajte i ostale vesti o rijalitiju "Parovi".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар