Tokom igre „obračun polova“, u kojoj je trebalo da žene objasne šta im smeta kod muškaraca i obrnuto, Peđa D Boj je opleo po Srni Lango, pošto je ova rekla da su žene često žrtva nasilja.

- Samo ste vi žrtve, je li? – vikao je Peđa. – A šta sam bio ja kada me je žena jurila oklagijom iz kuće? Mačetom od pola metra je nasrtala na mene. Mogla je ozbiljno da me povredi! Jedva sam živu glavu izvukao. Skočila je na moj auto, razbila farove. Zar to nije nasilje? Zar to mene ne košta? Tad ja nisam žrtva, a kad ja viknem na nju, ona odmah plače i žrtva je.

Već sledeće noći, Peđa je demantovao sebe, nameru da se predstavi kao žrtva, jer je, uz neku čašicu alkohola, iskalio bes na Karolini. U jednom trenutku joj je čak poručio da „ne bi bilo loše da se malo muva sa drugim momcima, jer to njemu ne smeta“.

Plavokosa Nišlijka, teniserka koja je postala još popularnija posle slikanja za naslovnu stranu „Plejboja“, dugo je plakala i tražila da razgovara sa bračnim savetnikom.

- Ne mogu više da ga podnesem, vrši veliki pritisak na mene – požalila se batleru Karolina, koja je zatim iza zatvorenih vrata dugo pričala sa stručnjakom.

Njen partner, inače, svakodnevno polemiše o seksu, naglašavajući da to mora da se dogodi u kući, jer se od njih to očekuje. Bivša žena Peđe D Boja se ne oglašava, niti komentariše dešavanja u „Parovima“, dok su ljudi iz okruženja kontroverznog muzičara ne baš blagonakloni prema Peđinom ulasku u taj rijaliti i kažu da je njegova veza sa Karolinom prolazna.


Pročitajte i ostale vesti o rijalitiju "Parovi".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар