Znamo već da u “Parovima” ima “parova” koji to baš i nisu. Dosta njih se očigledno “uparilo” zbog samog učešća i novca, ali za sada otvoreno puca samo između mlađane Karoline Jovanović i Peđe D’ Boya, bivšeg muzičara. Njih dvoje bez pardona pokazuju da su par samo na papiru, što i nije čudno jer razlika između njih je 38 godina

Dok je juče Peđa sa pevačem Danijelom Đurićem komponovao pesmu, pod nazivom “Karolina”, prava Karolina se poveravala upravo Danijelovoj devojci Kristini i otvoreno govorila o svom platonskom odnosu sa Peđom, došaptavajući se s vremena na vreme. Očaj ne silazi sa njenog lica, i već je sada pitanje koliko će izdržati u ovoj lažnoj situaciji.

Dok se Karolina nećkala i dvoumila u vezi same prirode svog odnosa sa Peđom, Kristina ju je ubeđivala da se opusti, i onda joj je objašnjavala, potpuno nesvesna karolininog očaja, da je poljubac i seks sa dečkom nešto što se podrazumeva kada su dvoje u vezi. Očigledno je jedino da se Karolini ne dopadaju uslovi pod kojima je ušla na dvor, a šta će dalje biti između nje i Peđe videćemo uskoro… Mada, trebalo je ranije da razmisli.


Pročitajte i ostale vesti o rijalitiju "Parovi".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар