Osim Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Jovana Stefanovića i repera Đusa, u novom rijaliti programu „Dvor“ će se obresti još dva nova učesnika: pop pevač Danijel Pavlović i zvezda „Granda“ Nemanja Nikolić, saznaje „Alo!“ iz izvora bliskih produkciji!

- Rijaliti šou koji sa emitovanjem kreće 16. januara postao je bogatiji za još dva učesnika: Danijela Pavlovića i Nemanju Nikolića. Pop pevač je već učestvovao u „Operaciji trijumf“ i ovakva vrsta rijalitija mu nije nepoznanica, dok je Nikolić jedino takmičarsko iskustvo imao u „Zvezdama Granda“, tako da ne sumnjamo da će se dobro snaći - kaže za naš list dobro obavešteni izvor, i dodaje da veliki broj javnih ličnosti već uveliko pregovara sa producentima „Pinka“, koji ovih dana treba da podvuku crtu i zatvore konačni spisak učesnika.
Kao što smo već pisali, kraljevski dvor je smešten u Šimanovcima, a šou je prvobitno trebalo da krene sa emitovanjem 9. januara, ali zbog tehničkih problema, premijera je pomerena za nedelju dana. Čelnici „Pinka“ su ubeđeni da će ovaj format kod naroda proći fenomenalno i oboriti sve rekorde gledanosti prethodnih rijalitija.



Pročitajte i ostale vesti o rijalitiju "Dvor".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар