Karatista Miloš Vuković Riki ne prestaje da šokira gledaoce i ukućane, pa je tako za doček Srpske nove godine, umesto da slavi sa devojkom, dohvatio seksi sobaricu, sa kojom se danima merkao.

Miloš je sve vreme plesao sa smeđokosom sobaricom, koja nije ostala imuna na njegovo udvaranje. Sobarica je pristala i na Milošev predlog da se „detaljnije upoznaju“ daleko od kamera, kada on izađe iz vile. Riki je pokušavao da je poljubi, ali pošto su joj problem bile kamere, a i njegova lepša polovina Zorica Dukić, diskretno se odmicala i okretala glavu, pa je karatista zamolio da odu u dvorište ili kupatilo, što je ona odbila. Zorica, koja još važi za njegovu devojku, nijednog trenutka nije reagovala na to što Miloš muva drugu devojku, ali je bila vidno neraspoložena. Sedela je na fotelji dnevnom boravku ne želeći da đuska i da se provodi sa ostalima. Slađana Delibašić je nekoliko puta pokušala da skrene pažnju „kazanovi“ da, ipak, u rijaliti nije ušao sam i da ne treba da radi to što radi.
-Nemoj da radiš to! Veruj mi, kada shvatiš neke stvari, biće ti žao. Nisi ti ovde ušao sam, postoji još neko ko je sa tobom - govorila je Slađa, dok se Miloš kiselo smeškao.
Kada je došlo vreme da se izljube i čestitaju jedni drugima, Vuković je prvo poljubio, doduše u obraz, lepuškastu sobaricu, a onda je ironično čestitao i svojoj lepšoj polovini.
-Srećna Nova i da još dugo imaš mene pored sebe! - uz osmeh joj je rekao karatista, koji se potom okrenuo i otišao kod smeđokose sobarice, sa kojom je nastavio da pleše.

Parovi se ponašaju kao snobovi!
Prema onome što smo saznali iz izvora bliskom produkciji, parovi su postali nepodnosivi i ponašaju se kao da su u hotelu sa pet zvezdica.
- Ponašaju se kao snobovi! - kaže naš izvor.
- Cilj rijalitija jeste bio da oni uživaju, da svet vidi kako živi taj bogati svet koji ništa ne radi, baškari se, samo uživa, pa i preteruje. Ali, oni su postali nemogući u svojim zahtevima.
Gotovo svakodnevno im se peru bade-mantili, dobijaju parfeme koje požele, ako u jelovniku nema onog što im se tog dana jede, odmah im se to kupuje - dodaje on. (Alo)


Pročitajte i ostale vesti o rijalitiju "Parovi".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар