Manekenka Kristina Spremo izvređala je pevačicu Slađanu Delibašić, rekavši joj da je ljubomorna jer se Igor loži na nju. Svađa je počela kada im je vlasnica vile Vanja Kostić saopštila da se ne igraju dovoljno i da im neće povećavati više nagradu zbog toga.

Denserka je krivicu prebacila na lepšu polovinu Danijela Đurića, jer smatra da su zbog nje kažnjeni i da ona jedina sabotira zadatke.

- Nekulturna si! Mi svi možemo da se igramo, samo ti ne možeš, paziš na nokte. Je l’ ti drago što smo kažnjeni?! - vikala je bivša gospođa Đogani.
- Ne zanima me šta ti misliš. O tebi nemam nikakvo mišljenje! - odbrusila joj je Kristina, i dodala da njih dve imaju problem jer je starija cimerka ljubomorna na nju.
- Ti imaš neki problem sa mnom. Znam ja šta je u pitanju. Ljubomorna si što sam lepša i mlađa. To ti smeta. Skačeš po ceo dan i opet ne izgledaš kao ja. I svesna si da Igor gleda mene. Pričaš kako nikad ne bi dozvolila da ti se ćerke oblače kao ja, a one su debele i oblače se još gore - bila je oštra manekenka prema Slađi, koja joj je rekla da njih dve više neće komunicirati.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар