Pevač produkcijske kuće „Grand“ i prošlogodišnji predstavnik Srbije na „EvrosonguMilan Stanković i dalje se nalazi na samom vrhu najpopularnijih pevača uprkos tome što je već šest meseci u totalnoj ilegali.

Najbolji pokazatelj za ovu tvrdnju je to što se Stanković trenutno nalazi na trećem mestu po broju glasova u izboru za „Pulsov“ „Oskar popularnosti“ u kategoriji pop pevača godine. Glasovi za bivšu zvezdu „Granda“ pristižu iz dana u dan, što govori da njegovi verni fanovi „Krasive“ i dalje ne odustaju od podrške svom idolu. Pored njega, na vrhu „Pulsove“ liste nalaze se Željko Joksimović i Sergej Ćetković, a ako se uzme u obzir da glasanje još traje, nije isključeno da Milan dospe i na prvu poziciju ove top liste i tako 1. februara u Centru „Sava“ na gala dodeli prestižnog priznanja u ruci podigne zlatnu statuetu.

Glasanje za nominacije traje do subote!
Svi oni koji žele da utiču na to da njihovi favoriti budu finalisti mogu da učine to tako što će do subote poslati SMS sa naznakom za koga žele da glasaju ili popuniti formular koji izlazi svake nedelje u nedeljniku „Puls“.
Od vikenda, lista će se zatvoriti, svi glasovi će biti sabrani i potom će samo prvo troje koji su u nominacijama u svakoj kategoriji osvojili najviše glasova biti u konkurenciji za nagradu i za njih će se glasati direktno. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар