Novak Đoković je pobedio Viktora Troickog u Melburnu bez ispaljenog metka (Vića predao meč zbog povrede), ali i naučio da pleše! Tačnije, ni kriv ni dužan uleteo je u tamošnji rijaliti šou „Ples sa zvezdama“, zajedno sa jednom od najatraktivnijih svetskih igračica Kim Džonson.

Sudbina ili ne, tek Đokovića je atraktivna plavuša „savatala“ za svoju emisiju u trenutku dok u Srbiji ide još jedan popularni rijaliti šou, „Dvor“, a mi ne možemo da ne primetimo da simpatična Australijanka opasno podseća na Slovenku Uršku Čepin, koja na sličan način „jaše“ gotovo sve muške ukućane u poznatoj emisiji.
Eto, možda je i Nole sada pronašao svoju Uršku, iako je nedavno najavio da priprema svadbu sa dugogodišnjom devojkom Jelenom, odnosno da čeka samo da ona diplomira.
Đokovićeva Urška je inače jedna od najpoznatijih australijskih igračica. Nekada je bila balerina, ali se u poslednjih nekoliko godina bavi isključivo podučavanjem plesu poznatih faca. Među zvezdama koje je Kim podučila u proteklom periodu su slavni Džeri Springer, kao i Dejvid Haselhof (Mič Bjukenon iz „Čuvara plaže“).
Dakle, Nole može da se pohvali da se našao u odabranom društvu, a videćemo šta će na to reći Urška kada napusti „Dvor“, ali i njegova Jelena…

Viktor: Morao sam da predam!
Novak je eliminisao Viktora Troickog, koji mu je zapravo već posle prvog seta (6:2 za Đokovića) predao meč trećeg kola zbog povrede stomačnog mišića. Viktor je istakao da ga problem prati još od početka godine i turnira u Sidneju.
- Nije bilo važno da li mi je Nole prijatelj ili ne, situacija u kojoj sam se našao bila je baš takva kakvom sam je opisao. Uzeo sam i lekove protiv bolova, ali sam i dalje imao probleme. Izgleda da tu nešto baš i nije u redu - prokomentarisao je Viktor.

Nole: Žao mi je prijatelja!
Novak Đoković se juče faktički nije ni umorio, tako da ima više vremena da svežiji dočeka duel četvrte runde protiv Španca Nikolasa Almagra.
- Ovo svakako nije moj omiljeni način da dođem do pobede, naročito kada je s druge strane mreže jedan od najboljih prijatelja. Nažalost, Viktor u ovom duelu nije mogao da pruži 100 odsto svojih mogućnosti - rekao je Đoković. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар