Nakon pisanja „Alo!“ da vaterpolista Danilo Ikodinović nije video svoju ćerku Hanu pet dana, pevačica Nataša Bekvalac spakovala je dete juče ujutru i nju su u Novi Sad sa Zlatibora dovele Natašina majka Mira i sestra Dragana.

Kako saznajemo iz izvora bliskih ovom paru, Nataša je „poludela“ kada je videla da smo objavili priču o tome kako se devojčica nije čula sa ocem, pa je odlučila da promeni prvobitni plan i Hanu ujutru pošalje kod Danila, dok je ona tek popodne krenula kući, kao što je i planirano.
- Otkako je otišla na Zlatibor i odlučila da se razvede od Dače, Natašu najviše nervira što mediji objavljuju brojne detalje iz njenog života. Kada je juče ujutru videla „Alo!“, odmah je pozvala Danila i rekla mu kako će Hanu da pošalje kod njega. Iako se pre toga nisu dugo čuli, osim detalja gde će preuzeti Hanu ni u jednom trenutku nisu spominjali njihov odnos, niti detalje oko razvoda. Sigurno je da ona u ovom trenutku ne želi da se vidi s njim, što dokazuje i slanje deteta bez njenog prisustva - rekao je za „Alo!“ dobro obavešten izvor.
Prema dogovoru, Hana je juče nešto posle podneva dovezena u tržni centar u centru Novog Sada, a susret oca i ćerke zabeležio je i naš paparaco, koji se zatekao na licu mesta.
- Dete je bilo oduševljeno što konačno vidi svog tatu, a ni Danilo nije skrivao radost što posle toliko dana ima priliku da provede vreme sa svojom mezimicom. Hana je odmah krenula da prepričava doživljaje sa Zlatibora i pričala tati kako se svaki dan sankala sa mamom - rekao je naš izvor koji se zatekao prilikom prvog susreta oca i ćerke posle skoro nedelju dana.

Dača šokiran pisanjem medija
- Dača ne može da veruje kakva se pompa napravila u medijima povodom svega što se dešava u njihovim životima. Pošto se danima nije čuo sa advokatom, iz novina je i saznao da Nataša ne razmišlja o pomirenju i da je to i saopštila njihovom advokatu. On čeka samo da ga okrenu i kažu kada će se sastati i odlučiti kako će se njihovi životi nastaviti - kaže za „Alo!“ dobro obavešten izvor blizak Ikodinoviću.

Advokat: Nataša odbija sastanak sa Danilom!
Da Nataša Bekvalac ne odustaje od namere da se što pre razvede od svoj supruga Danila Ikodinovića govori i podatak da je advokatu Draganu Gojkoviću naglasila da ne želi da se sretne sa Dačom ni u njegovoj kancelariji.
- Iskreno govoreći, mislim da ne postoji šansa da se njih dvoje sretnu, jer mi je Nataša saopštila da želi razgovor u četiri oka, odvojeno od Danila. Ona se sinoć vratila sa Zlatibora, a danas je očekujem u svojoj kancelariji. U zavisnosti od našeg dogovora oko cele procedure razvoda, zakazaću sastanak sa Ikodinovićem - rekao je za „Alo!“ advokat Gojković.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар