Dvojica bivših učesnika Farme koji su se neprestano svađali pojaviće se u novom rijalitiju na Pinku

Ova zima biće vrela!
U novi rijaliti „Dvor“ 16. januara zajedno će ući dvojica bivših farmera koji su na nož zakrvili tokom boravka u Lisoviću. Naravno, Miloš Bojanić i Ivan - Fece Firči.
Dovoljno je samo prisetiti se njihovih svađa i sukoba pa doći do zaključka da se njihov odnos neće promeniti ni u novim uslovima.

Nekadašnji bubnjar EKV se nedavno, kad je njegovo ime počelo da se dovodi u vezu sa šouom koji će se emitovati na Pinku, potrudio da atmosferu u startu učini vatrenom. Tada nije bio siguran da li će prihvatiti ulogu, ali već je imao spremnu za pevača.

- Pa, je l’ znaš zašto su njega zvali na Dvor? Trebaće im dvorska luda. A on je baš kao stvoren za tu ulogu - rekao je Firči za jedan nedeljnik pre mesec dana.
Licitiranje budućih dvorjana je gotovo, pa je sada definitivno da će on i Miloš biti zajedno u rijalitiju. Rat u najavi... U stvari, njegov nastavak.

Prve fotke Dvora!

Kurir ekskluzivno objavljuje izgled zamka u kome će se poznate face takmičiti za primamljivu nagradu od 50.000 evra. Dvorac će i po veličini i po izgledu parirati starim dvorovima, s tim što će građevina u Šimanovcima obilovati luksuznim sadržajima kao što su spa centar, golf tereni, kuglana i slično.

Ivan se miri s Marinom

Novosadski muzičar i nekadašnja seks bomba mogli bi da dele istu postelju

Firči i Marina Perazić možda ponovo legnu u isti krevet!
Produkcija „Dvora“ je pre desetak dana ponudila učešće i pevačici, ali ona je zatražila da razmisli nekoliko dana. Ukoliko prihvati, novosadski muzičar i nekadašnja seks bomba bi, u slučaju da budu izabrani za kralja i kraljicu, delili istu postelju.
- Mada su u lošim odnosima, u rijalitiju bi mogli da se pomire, ali od ljubavi definitivno neće biti ništa, jer je Ivan u stabilnoj vezi - kaže naš izvor.
Biće ih zanimljivo gledati, pogotovo što su jedno o drugom rekli mnogo ružnih reči u proteklom periodu.
- Neću imati ništa protiv da budemo zajedno u istom rijalitiju - rekao je Firči za Kurir, dok Marinin komentar nismo uspeli da dobijemo.

Stiže i Ekrem

Tokom jučerašnjeg dana na lekarskim pregledima pred početak rijalitija bili su, uz već pomenutog Firčija i Miloša, Ekrem Jevrić, Mina Kostić, Igor X, Jelena Marinkov, Joca Stefanović i Biljana Vujović. (Izvor: Kurir)

Pročitajte i ostale vesti o rijalitiju "Dvor".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар