Neredi koji se trenutno dešavaju u Tunisu veoma su pogodili manekenku Manel Jelić, koja je prva napustila rijaliti program „Dvor“. Bivša mis otkrila je za „Alo!“ da nije mogla da pokaže koliko je zabavna i opuštena tokom boravka u rijalitiju jer su joj u glavi non-stop bili otac Naser i majka Kadija, za čije živote strahuje već danima.

Tamnoputa lepotica se još nije čula sa familijom, ali to planira da uradi čim stigne u Vinkovce, gde živi sa suprugom Daliborom.
- Trudila sam se da niko u „Dvoru“ ne primeti koliko sam zabrinuta za svoju porodicu, ali mi se dešavalo da se zamislim u trenutku i da nakratko budem mislima kod svojih. Suze su mi tekle danima. U Tunisu je loša situacija i veoma mi je teško bilo što nisam mogla makar da se čujem sa njima. Čim stignem u Vinkovce, prvo što ću da uradim je da uzmem telefon i pozovem Nasera i Kadiju. Možda bi mi lakše bilo da smo u ovakvoj situaciji zajedno jer strahujem za njihove živote - rekla je Manel na početku razgovora za „Alo!“ i dodala da njeni roditelji ne mogu da se evakuišu u ove krajeve jer nemaju potrebne papire.
- Oni ovamo ne mogu da dođu, nemaju ni vizu, a ja da odem isto ne mogu, jedva sam došla odande - izjavila je zabrinuta manekenka, koju su roditelji podržali da uđe u rijaliti šou i poručili joj da bude ono što jeste.
- Javila sam im da ulazim u „Dvor“, bili su srećni zbog mene i rekli su mi da ne brinem i da pokažem pravo lice, da budem nasmejana i vesela. Potrudila sam se da ih poslušam, ali zabrinutost za njih je bila jača od mene. Iskreno se nadam da će se ovaj pakao u Tunisu brzo završiti - izjavila je Manel, koja smatra da je ponašanje slovenačke voditeljke Urške deo taktike.
- Ona radi to da bi bila interesantna i zanimljiva, nikad nisam videla nekog ko je toliko slobodan, ali to je ona i njeno pravo da radi šta hoće. Nije po mom ukusu, ali možda se drugima dopada - zaključila je gospođa Jelić.

Dragana Tripić je najbolja!
Najbolji utisak na manekenku ostavili su Dragana Tripić i Petar Brzaković, mada, kako kaže, svi su joj simpatični.
- Najbolja mi je novinarka Dragana, ona se baš brinula za mene, i sportista, koji je pravi džentlmen. Mada su svi dobri bili prema meni, nisam stigla da ih sve upoznam jer sam baš malo živela tamo - prenela je svoje utiske manekenka.

Dalibor Jelić: Drago mi je što su je izbacili!
Dalibor, suprug Manel Jelić, kaže da nije bio za to da ona uđe u „Dvor“ jer zna koliko je bila zabrinuta za svoju porodicu i da bi je mučilo to što ne može da se čuje sa njima, kao i da on ne gleda pozitivno na tu vrstu programa.
- Nisam bio za to da uđe u taj šou, ali njena odluka je bila čvrsta i ja se nisam bunio. Nikada joj ništa nisam zabranio, pa ni to. Drago mi je što nije više tamo. Znam da nije bila spokojna jer nije bila u mogućnosti da se čuje sa porodicom koja je u Tunisu. Kada se sve to dešavalo, cela ta situacija, ona je već potpisala ugovor za ulazak i nije mogla da odustane - izjavio je Dalibor Jelić za „Alo!“. (Foto: Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар