Gostovanje Jelene Karleuše u ovonedeljnoj emisiji Ami G Show je otpočelo nastupom i novom pesmo: Muškarac koji mrzi žene... Kasnije joj se pridružila i Ana Nikolić... A pao je i poljubac između njih dve... Pogledajte!

Popularne pevačice i dobre drugarice JK i Ana Nikolić oduševile su i šokirale svoje fanove kada su se poljubile gostujući u emisiji Ami G Show na televiziji Pink

Učestvujući u igri intimne kuglice, koja je jedna od prepoznatljivih rubrika šou programa Ognjena Amidžića, popularne dame su na insistiranje voditelja pristale da se poljube pred milionskim auditorijumom. Ni jednog trenutka nisu oklevale, pa su svojim fanovima priuštile priliku da vide njihov ovlaš poljubac u usta. Jelena je nakon toga prokomentarisala da su Anine usne mekane i fine, a na nagovor svoje koleginice pristala je da druženje iz emisije nastave u ludom noćnom provodu. Pevačice ipak nisu želele da otkriju gde će otići posle emisije.

Karleuša je na kraju emisije uživo otpevala veliki hit Bijelog Dugmeta Lažeš koji je posvetila Ani. Ostaje da se vidi kako će postupak svoje drage prokomentarisati Jelenin suprug, fudbaler Duško Tošić.













Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар