Nekoliko kilograma viška lako možete prikriti garderobom. Dok dijeta, vežbe ili nešto treće ne pokaže rezultate poigrajte se pametno sa komadima odeće. Otkrivamo vam kako.

PREMALA ODEĆA
Odeća u pravoj, odgovarajućog veličini ima efekat sužavanja. Ako ste skloni variranju u kilaži treba da znate da morate da imate u ormanu i nekoliko komada garderobe u većoj veličini. Ako na silu oblačite male stvari izgledaćete deblje, jer će svuda "kipeti".

TUFNE, SJAJAN MATERIJAL
Veliki printevi i uzorci vizualno vas čine krupnijom. Izbegavajte i nabrane i sjajne materijale.

VREĆASTO
U prevelikoj odeći i vi ćete izgledati veće. Bolja ideja je da imate dobro skrojene pantalone od blago rastegljivog materijala.


SAKO
Dobro ukrojen strukiran sako će prikriti vaše nedostatke. Izbegavajte sportske jakne i široke modele.

IZREZI
Izaberite V izrez ako imate punije lice, a uz njega će vam i struk delovati tanje, a ramena šira. "Čamac" je otvor idealan za one koji imaju uži gornji deo tela.

PODIGNUTA KOSA
Dobro skrojene pantalone mogu prikriti jače kukove, rukavići deblje ruke. A kako sakriti kilograme na licu? Podignite kosu, to pomlađuje i sužava lice.

KAPUTIĆI
Duga jakna, ispod kukova izdužuje torzo i kamuflira krizno područje.

PANTALONE
Birajte modele sa ravnim nogavicama. Izbegavajte uske modele, jer oni naglašavaju kukove, kao i krojevi sa širokim nogavicama. Najbolji izbor su one ravnog kroja ili još bolje "bootcut". Takođe, pri kupovini ne birajte modele sa džepovima na preklopom ili sa malim džepovima na zadnjici.

SUKNJA KOJA SUŽAVA
Uska suknja, poznata i kao "pencil" suknja, naglašava pozitivne stvari kod ženske figure – ona prividno sužava i izdužuje. Izbegavajte dužine do sredine listova - tako ćete samo negativno istaći noge. Radije se odlučite za varijantu do kolena ili nekoliko centimetara iznad. (Blic žena)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар