Glumica Srna Lango i njen suprug i kolega Irfan Mensur naprasno su izbačeni iz rijalitija Parovi, odlukom produkcionog tima ovog rijalitija

Popularni glumački par odlukom čelnika TV Happy izbačen je iz rijalitija Parovi, pod još uvek nejasnim okolnostima. Kako naš portal nezvanično saznaje, glavnim ljudima ove nacionalne televizije nisu se dopali komentari doajena našeg glumišta na račun ostalih učesnika. Otvorenim iznošenjem stava da niko od takmičara ne pripada džet-setu Srbije, Irfan je postao trn u oku ekipe Parova, čiji koncept podrazumeva učešće poznatih ličnosti.

- Za sada samo potvrđujem da od srede nismo u Parovima i da se nećemo vraćati. Bilo je dobro dok je trajalo. Zadovoljni smo onim što smo stigli da uradimo unutra, kao i trenutkom u kome smo izašli. Zahvalni smo na brojnoj podršci koju sada prepoznajemo. Mnogo hvala – prokomentarisala je kratko Srna ne želeći da deteljnije govori o njihovom izbacivanju.

Ostaje da se vidi u narednim danima šta se stvarno dogodilo između najpoznatijih učesnika rijalitija Parovi i produkcije Happy televizije.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар