Među učesnicima novog rijaliti programa „Dvor“, koji večeras startuje na Televiziji „Pink“, naći će se i novinarka našeg lista Dragana Tripić! Nju je juče do karantina dopratila ćerka Saška, u pratnji svoje drugarice Nataše. Dobro raspoloženje nisu krili ni ostali učesnici ovog dosad neviđenog šou programa!

U prestonički hotel „Balkan“, gde će budući dvorani provesti 24 sata, prva je stigla pevačica narodne muzike Izvorinka Milošević, koja nije skidala osmeh sa lica. Odmah posle nje, pred vratima hotela pojavio se i mladi crnogorski pevač Deni Boneštaj, posle koga je stigao i reper Đus. Bivša učesnica „Operacije trijumf“ Mika Kostić došla je skoro u isto vreme kao i njena koleginica iz narodnjačkog takmičenja za zvezde „Granda“, Jelena Marinkov, koja nije skidala naočare za sunce, verovatno inspirisana kolegama sa nedavno završene „Farme“. Nekada vrlo popularna pevačica Lana Toković bez ikakve pompe prošla je pored fotografa i uputila se ka karantinu, a njen primer sledila je još jedna uzdanica „Granda“, Joca Stefanović. Nekada popularna folk pevačica Vanesa Šokčić došla je u pratnji prijatelja, dok je mladu makedonsku pevačicu Tamaru Todevsku dopratila rođena sestra Tijana Dapčević. U izolaciju su smešteni i pevač Dejan Cukić, kao i poznati fotograf i reditelj spotova Dejan Milićević.
Oko 15 časova, u karantin je stigla i legendarna folk pevačica Lepa Lukić, a iako se očekivalo da će Igora Iksa do karantina dopratiti njegova nevenčana supruga Mina Kostić, to se nije desilo! Nekadašnja pop ikona Bebi Dol sama je ponela svoj prtljag, a ubrzo posle nje došetao je i klupski pevač Ćemo, a zatim i tamnoputa manekenka Manel Jelić. Učesnici rijalitija „Dvor“ biće u karantinu sve do večeras, kada će se svečano useliti u zdanje u Šimanovcima.

Biljana Vujović: Karleuša je kriva što ne ulazim u „Dvor“!
Iako je najavljena da ulazi u rijaliti program „Dvor“, zbog čega je obavila sve lekarske preglede, književnici Biljani Vujović javljeno je nekoliko sati pred ulazak da ipak neće učestvovati, a ona sumnja da je sve to delo Jelene Karluše-Tošić. Naime, Biljana je primila SMS od organizatora da ipak neće ući u „Dvor“, što je autorku knjige šokiralo.
- Juče ujutru u deset mi je poslat SMS da neću biti učesnik iako sam potpisala ugovor i trebalo je da uđem. Karleuša bi imala najveći interes da ja ne idem u „Dvor“ i ne dobijem medijski prostor. Ipak, ona zna veoma uticajne ljude i velika je verovatnoća da stoji iza svega. Krivo mi je samo što sam se organizovala šta ću sa troje dece i bolesnom majkom i oni na takav način da mi jave. Htela sam da pokažem ljudima ko sam i kako razmišljam, ali sam opet pod medijskom blokadom - rekla je Biljana za „Alo!“.

Mara dopratila brata Danijela!
Mladog pevača Danijela Pavlovića do karantina dopratila je njegova sestra po ocu, Marija Šerifović. Evrovizijska pobednica i bivši učesnik „Operacije trijumf“ sve vreme su bili nasmejani i zbijali su šale na svoj račun, a Mara je naravno iskoristila priliku da bratu da nekoliko poučnih saveta kako bi se što bolje snašao u „Dvoru“, pošto je ona sve to već iskusila tokom svog boravka u „Farmi“. Evrovizijska pobednica izazvala je veliku pažnju pojavivši se odevena u bojama gej zastave. (Izvor: Alo)

Pročitajte i ostale vesti o rijalitiju "Dvor".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар