Pop pevačica posle učešća u rijalitiju „Survajver" dobila autorsku emisiju „Iskreno sa Gocom", čije emitovanje počinje za mesec dana na Prvoj srpskoj televiziji

Pop pevačica i bivša učesnica „Survajvera" Goca Tržan postala je voditeljka Prve srpske televizije na kojoj je dobila autorsku emisiju „Iskreno sa Gocom".
U jednočasovnoj emisiji pevačica će ugostiti zvezde naše javne scene koje će pričati o porocima, nedaćama i kako su od siromaštva dospele do velikog računa u banci.
Kako Press saznaje, čelni ljudi Prve srpske televizije u tajnosti su potpisali ugovor sa Gocom Tržan i ponudili joj dobre uslove kako bi postala TV lice na njihovoj frekvenciji. Oni su tokom emitovanja „VIP survajvera" primetili da Goca nema dlake na jeziku, ali ni straha da sagovornike pita i najintimnija pitanja. To je bio dovoljan razlog da joj ponude autorsku emisiju u kojoj će poznate ličnosti postaviti sa druge strane mikrofona.
- Prva emisija je već snimljena pre nekoliko dana i u njoj je gošća folk diva Svetlana Seka Aleksić. Tom emisijom Tržanka će probiti led na malim ekranima u novoj ulozi, za mesec dana, kada se očekuje početak emitovanja. Goca je čelne ljude televizije oduševila učešćem u „Survajveru", gde su videli da je komunikativna, iskrena i emotivna i odmah nakon završetka rijalitija pitali su je da razmisli o angažmanu. Goca je bez pogovora prihvatila poziv i obavezala se da ćuti kako informacija ne bi dospela u javnost - kaže naš izvor blizak televiziji i dodaje
- Ona će sa gostima sa javne scene pričati o alkoholizmu, porocima, silovanju koje su mnoge žene preživele, a o tome nisu pričale godinama, nasilju u porodici i mnogim drugim socijalnim temama. Zvezde će pred višemilionskim auditorijumom otvarati dušu i pričati svoje životne priče od siromašnih porodičnih dana do bogatstva koje im je slava donela. Svi očekuju da će Goca postati srpska Opra Vinfri i da će potresne priče u emisiji mnoge dovesti do suza - kaže naš izvor.
Kako saznajemo, Goca je za ovaj projekat dobila izuzetno veliki honorar čija visina se krije čak i na televiziji, kako ne bi došlo do negodovanja drugih zaposlenih koji imaju autorske emisije, a zarađuju manje. Naš izvor tvrdi da se pevačica tokom snimanja prve emisije dobro snašla pred kamerama i da su producenti emisije zadovoljni načinom na koji je svojoj muzičkoj koleginici Seki postavljala pitanja. (Press)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар