Ejmi Vajnhaus će sredinom juna održati veliki koncert u Beogradu, saznaje “Blic”. Koncertna agencija “Avalon” privela je kraju višemesečne pregovore sa menadžmentom slavne pevačice i uskoro će i zvanično biti poznat datum i lokacija održavanja koncerta.

Kako saznajemo, koncert će se održati u Beogradskoj areni, ali s obzirom na lepo vreme u junu, nije isključena ni mogućnost velikog koncerta na otvorenom prostoru. U pregovorima sa producentima iz “Avalona”, menadžment popularne Ejmi odabrao je Beograd kao jedini grad u regionu koji će imati priliku da ugosti njenu novu svetsku turneju ove godine, pa će srpska prestonica ugostiti i značajan broj gostiju iz susednih zemalja.

Posle skoro dvogodišnje pauze, Ejmi Vajhaus je početkom ovog meseca održala pet koncerata u Brazilu. Iako je bilo najavljeno da će pevati i neke od novih pesama, pevačica je svojim najvećim hitovima dodala nekoliko odličnih obrada. Svih pet nastupa protekli su bez ikakvih ispada po kojima je Ejmi ranije bila poznata, na opšte oduševljenje publike, što je dobar pokazatelj da se jedna od najvećih zvezda današnjice vraća u punom sjaju na scenu. Istovremeno, najava ovog koncerta je i pokazatelj da ipak ima nade da opet doživimo jednu dobru koncertnu godinu.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар