Urška Hočevar Ćepin, učesnica “Dvora“ koja je već prvo veče izazvala interesovanje publike kada se poljubila sa pevačem Ćemom, a potom ušla u krevet MC Stojana, ima interesantnu životnu priču. Najteži period u njenom životu bio je razvod od bivšeg supruga, sa kojim ima petogodišnjeg sina Vala. Muž ju je prevario i ostavio je bez ičega...

- Urška se udala 2005. godine za Aleša Čepina, koji je od nje stariji 14 godina. Godinu dana kasnije su dobili sina Vala. Muž ju je varao sa drugom ženom, a iako ga je ona molila da njihov razvod bude intiman i van domašaja javnosti, njen suprug je vodio ružnu kampanju protiv nje. Oterao ju je iz kuće i ona je došla kod nas - počinje priču Urškina mama Tatjana, koja kaže da je Urški to iskustvo bilo veoma bolno.

- Razvod joj je vrlo teško pao. Sada nema dečka i ona kaže da njeno srce pripada samo jednoj osobi, ali nikada ne želi da kaže kojoj. Poljubac i zezanje s MC Stojanom je deo taktike. Možda se i razvije neka kratkotrajna romansa, ali prava ljubav sigurno neće. Prvi dan je za sve bio naporan, uzbudljiv i uveče su uz mnogo pića popustile kočnice. Svi su želeli da uživaju, opuste se, upoznaju. Urška ima poseban problem jer je vegeterijanac, pa je piće brzo opije - priča njena mama, koja smatra da ona neće želeti seks pred kamerama.

Urška je svoju karijeru započela 2007. godine na internet izboru za mis Havaja, gde je bila druga pratilja. Počela je da radi na televiziji „Paprika“, koju je držao njen tadašnji muž. Vodila je emisiju „Muzičke želje s Urškom“. Kada se razvela, ostala je bez tog posla i morala je da počne da gradi karijeru ispočetka. Godine 2008. je objavila prvu pesmu „Desetka“, a potom pesme „Diva“, „Ej, ej“, „Volim skandale“, „Paparaci“ i druge. U januaru prošle godine se slikala za „Plejboj“ a u isto vreme je počela da vodi poznati noćni klub u Ljubljani. Krajem godine je prezentovala modnu kolekciju za žene. Bavi se humanitarnim radom zbog dece sa posebnim potrebama, s obzirom na to da je njena majka profesor defektologije. Učestovala je u slovenačkom „Velikom bratu“.

- Svi su tada videli da je ona emotivna, otvorena, iskrena, dobra, da ima široko srce. Ni sa kim se nije svađala i tu je pokazala da je najpametnija. Njen moto je da se sve dešava sa razlogom i da iz svakog iskustva mora nešto da se nauči kako bismo promenili sebe. Kao neko ko je u Sloveniji u žiži javnosti i o kome se često pišu neistine, smatra da se za dobrim konjem prašina diže. Najvažnija osobina je da nikome ništa ne zamera pa je sa bivšim mužem ostala u dobrim odnosima zbog sina. Oprostila mu je sve - priča mama Tatjana.

Urška izuzetno voli srpsku muzičku scenu, često sluša našu muziku i zbog toga je na nagovor producenata „Pinka“ ušla u „Dvor“.

- Odlučila je da uđe zbog svog temperamenta i zbog poslovnih planova pošto bi volela da se ostvari kao pevačica i voditeljka i u Srbiji. Balkan joj je uvek bio najveća želja. Želi da tokom „Dvora“ napravi pravi šou, da bude kraljica i stigne do kraja - kaže njena mama.

Pravila
Ponedeljkom će se birati kralj i kraljica, utorkom sluškinja i nadzornik, a sredom dvorska luda. Točak sreće određuje ko će biti vladari, a izabrani potom biraju ostale uloge. Sluškinja ima zadatak da služi kralja i kraljicu i da im sugeriše koga da izaberu za izbacivanje. Nadzornik će nadgledati radove, dok će dvorske lude organizovati predstave. Kralj i kraljica će živeti u posebnim odajama sa sluškinjom. Građansvo će svake nedelje dobijati određeni broj zlatnika, nešto će davati za porez, a ostalo će raspoređivati po sopstvenom izboru. (Blic)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар