Posle ljubljenja sa Ćemom, "vaćarenja" sa MC Stojanom, došao je red da Urška da i Joci Stefanoviću da "proba malo".

Dvorani prve nedelje uče kako da se ponašaju pred kraljem i kraljicom, kako da im se klanjaju, služe ih, izigravaju dvorske lude...sve ono što čini život u jednom kraljevstvu.

Jedina stvar koju neće morati da uče su bahanalije koje su se nekada dešavale na dvorovima iza zatvorenih vrata, da kraljica ne zna, a koje sigurno nisu izgledale ovako...

Slovenačka manekenka, voditeljka i majka malenog dečaka "Urška", nije bila poznata u Srbiji sve dok nije ušla u rijaliti Dvor, pohvatala se sa MC Stojanom i pevačem Ćemom prve večeri, a onda druge nastavila...

Urša Čepin je slavila rođendan na Dvoru i tom prilikom od organizatora, tačnije krunskog saveta, na poklon dobila "iće, piće i muziku". Kada je popila malo, "izvatala" se sa Stojanom i izljubila sa Ćemom, zaigrala je sa mladim pevačem "Granda" Jocom Stefanovićem.

Korset koji je ova "Plejboj" zečica obukla je bio tesan, tako da su joj grudi ispadale tokom cele večeri, a Jovan ih je "pridržavao", vraćao u korset, tačnije "vaćario". Na obostrano zadovoljstvo.

Nastaviće se...sigurno.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар