U rialiti šou „Dvor“, koji počinje 16. januara na „Pinku“, ući će dvadeset i četiri slavne ličnosti iz celog regiona, koje će se boriti za nagradu od 50.000 evra.

Slavni će živeti 45 dana u pravom dvorcu koji je sagrađen u Šimanovcima, a za sada su svoje učešće potvrdili Lepa Lukić i Bebi Dol, pevači Đus, Joca Stefanović i Danijel Šerifović. Lepa Lukić je do sada učestvovala u rialitiju „Veliki brat“, Bebi Dol i Đus u rialitiju „Farma“, a Danijel Šerifović u „Operaciji trijumf“.

Produkcija još pregovara sa Nebojšom Pajkićem, Natašom Bekvalac, Milanom Stankovićem, Radom Manojlović, Dejanom Cukićem, Vanesom Šokčić, Snežanom Babić Sneki, Verom Matović, Firčijem, Micom Trofrtaljkom... Ovog puta se kao iznenađenje kriju imena nekoliko poznatih političara, sportista i glumaca koji će ući u dvor iduće nedelje.

Svake nedelje biraće se kralj i kraljica, a slično kao u „Farmi“, oni će birati svoje sluge koje će živeti u posebnim prostorijama. Osim sluga, biraju se dvorske dame, ali i dvorske lude, robovi... Takmičari će se boriti u srednjovekovnim viteškim sportovima poput mačevanja, ali i u plesovima na balovima.

Učesnici će biti eliminisani SMS glasovima publike, a pobednika očekuje velika novčana nagrada. Voditelji programa iz studija i uživo sa dvora biće tandem sa „Farme“ Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić.

Najavljen kao najskuplji rialiti šou u regionu, format „Dvor“ je autentičan program koji su osmislili ljudi iz produkcije Televizije „Pink“, među kojima su najveću ulogu imali vlasnik „Pinka“ Željko Mitrović i njegova supruga Milica, kao i direktor produkcije Predrag Pavlović.

Format „Dvor“ je potom po njihovim instrukcijama razvila jedna poznata američka marketinška kompanija. Devet zemalja u balkanskom regionu imaće priliku da vidi ovaj sasvim novi rialiti šou.

Željko Mitrović koji se nalazi u jednoj klinici u Nemačkoj oseća se mnogo bolje posle desetak dana terapije i preko „skajpa“ komunicira sa poslovnim partnerima.

- U pitanju je originalan koncept koji smo razvili s američkim partnerima. Planiramo da to bude naš prvi izvozni televizijski format i verujemo da će biti puno zainteresovanih televizija i produkcija u svetu koji će želeti da ga preuzmu za svoja tržišta. Poznate ličnosti iz regiona živeće mesec i po dana u luksuznom dvoru. Uveren sam da će ovaj program naša publika brzo zavoleti - rekao je Željko Mitrović. (Blic)

Pročitajte i ostale vesti o rijalitiju "Dvor".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар