Hrvatski fanovi Svetlane Ražnatović pripremaju peticiju da folk diva održi koncert u zagrebačkoj „Areni”, pevačica poručuje da još nije vreme za to

Cecini obožavaoci nadaju se da će skupiti minimum 100.000 potpisa, kojim bi hrvatskim koncertnim agencijama, ali i samoj Ceci, pokazali da je srpska pevačica dobrodošla u Zagrebu!

- Pole zagrebačkog koncerta Lepe Brene, koji je bio istinski spektakl uprkos pokušaju bojkota članova Udruženja branitelja domovinskog rata, koncertni organizatori će svim silama pokušati da ubede Cecu Ražnatović da nastupi u Hrvatskoj – kaže izvor Pressa blizak najuglednijim organizatorima koncerata iz Hrvatske.

Ceca za Press kaže da je raduje interesovanje tamošnje publike, ali da je prerano najavljivati njen koncert u Hrvatskoj.

- Drago mi je da postoji interesovanje publike na svim eks-Ju područjima za moj koncert. To je lepa inicijativa, ali svaki drugi komentar bio bi preuranjen i suvišan. Uostalom, Beograd je odličan grad domaćin. Sa svojom publikom uvek mogu da se družim na koncertima u Beogradu, pa ko voli, nek izvoli – poručuje Ceca.

Inače, Ražnatovićeva je, prema istraživanju „Gugla”, na vrhu liste najtraženijih ljudi i pojmova u 2008. godini u Hrvatskoj! Srpska pevačica je popularnija od mnogih tamošnjih estradnih zvezda, ali i od premijera te države Iva Sanadera. Cecini obožavaoci u Hrvatskoj pokrenuli su nekoliko internet fan-stranica, koje su po posećenosti u samom vrhu.

Dvosmislene Cecine izjave hrvatskim medijima

U jednom od malobrojnih priloga na HRT-u Ceca je pre izvesnog vremena na pitanje kad će nastupiti u Hrvatskoj odgovorila: – Moraju prvo duhovi da se smire. Videćemo, o tom – potom – izjavila je Ceca, ali je za hrvatsku televiziju Nova rekla: – Ne možemo stalno da se vraćamo u prošlost. Moramo težiti ka budućnosti, od prošlosti se ne živi. Nisam politički opredeljena, pevam samo za narod.

Hrvatski novinari, uglas: Neka čeka Ceca!

Aleksandar Stanković:

Ako ima interesa organizatora i publike i ako postoji mogućnost da se koncert organizuje, nek svako peva i svira šta god hoće i gde god hoće. Tu uključujem i Cecu. Ražnatovićeva me ne zanima kao potencijalna gošća u mojoj emisiji, ali to ne znači da imam bilo šta protiv te žene. Nek održava koncert gde god hoće.

Vedran Strukar:

To su gluposti. Sumnjam da će se njen koncert dogoditi u narednih deset godina. Njena popularnost u Hrvatskoj vrlo je diskutabilna. Popularnost postoji, kao što su popularni i svi drugi pevači turbo folka. Ali, njena popularnost ovde ne znači nužno da će ona održati koncert.

Boris Homovec:

Činjenica je da Ceca ima ogroman broj fanova u Hrvatskoj, da je užasno popularna i da se strahovito sluša u narodnjačkim klubovima, ali mislim da je prerano da ovde održi koncert. To ne bi prošlo tako jednostavno kao što je bilo s Brenom, koja je u Zagrebu bila apsolutno dobrodošla. Cecina i Brenina prošlost nije ista.

Denis Kuljiš:

Kod nas nikad nije pravo vreme ni za šta, a uvek sve može. Ona nije diplomata, već pop zvezda. Ako postoji interes i ako može da proda 20.000 karata, onda je dobar trenutak za njen nastup. Na njenom koncertu ne bi bio veći sigurnosni problem nego na bilo kom gostovanju fudbalera, na primer Crvene zvezde. Nisam ljubitelj te muzike. Srpski folk je lokalni fenomen, ali je solidno produciran.

Denis Latin:

Mislim da je to nadolivanje ulja na vatru. Još nije trenutak za to i ne znam hoće li tako skoro biti. To je kao da tražimo da Karadžićeva žena peva u Sarajevu. To je sumanto. (Press)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар