Tek što su se stišale priče o kraju ljubavne veze manekenka i bivšeg dečka Seke Aleksić, Mladena Radulovića i Anabele Bukve (ex. Djogani), procurela je vest da je ovaj par ponovo zajedno.
Naime, do razotkrivanja popularnog para je došlo kada je autor i voditelj jedne emisije na televiziji Pink pozvao Anabelu zbog gostovanja u emisiji, a na njen mobilni telefon se javio Mladen. Pošto je, u prvom trenutku, voditelju bilo čudno kada je čuo da je Radulović odgovorio na poziv koji je upućen Anabeli, upitao je da li je sve uredu sa pevačicom, nakon čega mu je maneken rekao da će odmah dobiti Anabelu jer je tu pored njega. Tada je procurela vest da se popularni par iz rijalitija „Veliki brat” pomirio i da će sebi pružiti još jednu šansu kako bi njihova veza uspela.
- Nemam komentar na takve priče. Želim svoj privatan život da zadržim ovoga puta samo za sebe, nadam se da me zbog toga razumete. Više ne mogu da pričam o svojoj vezi sa Mladenom – rekla je pevačica i dodala:
- Mnogo toga se desilo i u ovom trenutku sam se umorila od raznoraznih priča – prokomentarisala je Anabela u kratkoj izjavi za Press.
Marketinški trik ili prava ljubav, procenite sami. Jedno je sigurno, Mladen i Anabela su ponovo zajedno! (Press)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар